Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Uzak Şehir’de konak karışıyor

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Uzak Şehir, bu akşam yayınlanacak bölümüyle izleyiciyi yine ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Dizide, Cihan’ın Boran’ı konaktan kovduğu sahneler seyirciyi heyecanlandıracak.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

CİHAN’DAN SERT ÇIKIŞ

Dizinin yeni bölüm tanıtımında Cihan, Boran’ı konaktan kovuyor. Yaşananların ardından Boran’a “Sen bir Albora değilsin artık” sözleriyle rest çeken Cihan, geri adım atmıyor.

Cihan’ın öfkesini durdurmak isteyen Sadakat, devreye girse de başarılı olamıyor. Cihan kimseyi dinlemezken, konaktaki gerginlik daha da artıyor.

ECMEL SAHNEYE ÇIKIYOR

Tam her şey kopma noktasına gelmişken Ecmel’in gelerek Boran’a sahip çıkmak istemesi, yeni çatışmaların habercisi oluyor. Bu hamlenin dengeleri nasıl değiştireceği merak konusu.

HEYECAN DOLU BÖLÜM BU AKŞAM

Dram ve gerilimin dozunun arttığı Uzak Şehir, bu akşam saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Diğer Haberler

  1. Altın Portakal'da yarışacak filmler belli oldu
  2. Güller ve Günahlar yeni sezonuna Kader’in hikayesiyle başladı
  3. Trendyol Sanat’tan ‘Seyir’ ile Haliç’e dijital bakış
  4. ‘Kitaba Vefa’ sergisi 10 günde 30 bin ziyaretçiyi ağırladı
  5. Kaçkar Dağları'nda 100'ü aşkın zirve adlandırılacak
  6. ABB’den Avrupa Hareketlilik Haftası’na özel etkinlik programı
  7. ‘Denizaşırı: Özer Kabaş ve Zamanları’ sergisi Salt Beyoğlu’nda ziyarete açıldı
  8. Uzak Şehir yeni sezona sürprizlerle başladı
  9. Bodrum'da Çorum lezzetleri, 'En Büyük Sofra Çorum' etkinliğiyle tanıtıldı
  10. Bugün günlerden Uzak Şehir

© Copyright 2026

DHA