Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Uzak Şehir'de 'Mine' krizi

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Uzak Şehir', hem duygusal hem heyecanlı bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitledi ve gecenin yine lideri oldu. Fikriye'nin ölümü Alya'yı derinden sarsarken Cihan bu süreçte onun hep yanında oldu. Mine'nin hamile olduğunu öğrenen Cihan, bu gerçeği kendisinden saklayan Sadakat ve Mine'ye hesap sordu. Cihan'ın tüm gerçekleri Alya'yla paylaşmasının ardından Sadakat'in Mine'yi konağa getirmesiyle gerilim iyice tırmandı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Duygusal anların yaşandığı dizide Fikriye, ölmeden önce Alya'yı Cihan'a emanet ettiğini söyledi. Alya'ya ise 'Cihan'ı kaybetme, ellerinden tut. Seni seviyorum de' diyerek son sözlerini dile getirdi. Alya'nın gözyaşları eşliğinde Sezen Aksu'nun Kurşuni Renkler şarkısının çaldığı sahne, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Fikriye'nin cenazesinde Alya, Cihan'a sımsıkı sarılarak ondan güç aldı.

MİNE'NİN HAMİLE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Cihan, Mine'nin hamile olduğunu öğrenince Sadakat'e, 'Sen o kadınla bir oldun ama Alya bana nefes oldu' diyerek tepki gösterdi. Bebeğin erkek olduğunu öğrenmeleri, Sadakat'in moralini bir nebze olsun düzeltti. Bölüm sonunda Sadakat'in Mine'yi konağa getirmesi ve Cihan'ın onu kovması tansiyonu yükseltti. Sadakat'in Alya'ya, 'Kimin gitmesi gerektiğini biliyorsun' demesi ise yeni bölüme dair merakı artırdı.

YİNE ZİRVEDE

İzleyicileri ekran başına kilitleyen 'Uzak Şehir', reytinglerde zirvedeki yerini koruyarak TOTAL izleyici grubunda 14,85 reyting 41,82 izlenme payı, AB kategorisinde 10,30 reyting 33,36 izlenme payı, 20+ABC1'de ise 13,40 reyting ve yüzde 38,70 izlenme payı alarak tüm kategorilerde birinci oldu.

'Uzak Şehir' yeni bölümüyle her pazartesi saat 20.00'de Kanal D'de.

Diğer Haberler

  1. Arka Sokaklar’da duygu yüklü sahil buluşması
  2. Güller ve Günahlar'ın 'Gizem'li güzeli
  3. Arka Sokaklar'ın fenomen ikilisi yine viral oldu
  4. ‘Dijital moda ve yapay zeka destekli tasarımlar 2026’da çok daha görünür olacak’
  5. Eşref Rüya ve Uzak Şehir trend oldu
  6. Bakan Ersoy: Taş Tepeler'deki buluntular, Neolitik Dönem çerçevesini genişletiyor
  7. Eşref Rüya, reytinglere ve sanal medyaya damga vurdu
  8. Türkiye, Kızıldeniz Film Festivali'nde stant kuracak
  9. Bakan Ersoy: Yurt dışına ihraç edilen dizileri destekleyeceğiz
  10. Eşref, Nisan’dan kuşkulanıyor

© Copyright 2025

DHA