Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

1000 Yatırımlar Holding, ‘Taksim’ uygulamasını bünyesine kattı

Yatırım işletme şirketi 1000 Yatırımlar Holding A.Ş., yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Taksim uygulamasını bünyesine kattığını duyurdu. BinBin, GO Sharing, Q Charge, Algoritma gibi markalarıyla hizmet sunan holding, Taksim uygulamasıyla şehir içi ulaşımı daha konforlu ve erişilebilir hale getirmeyi hedefliyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

İstanbul’da faaliyet gösteren Taksim uygulaması İstanbul’un hem Avrupa hem de Asya Yakası içerisinde kullanıcıların en yakın ve en uygun taksileri bulmalarını sağlayarak seyahat deneyimini büyük ölçüde kolaylaştırmayı hedefliyor. Uygulama, güvenilir ve etkili bir şekilde seyahat edilmesini sağlayarak kullanıcıların zamanlarını daha verimli kullanmalarına olanak tanıyacak.

“İSTANBUL'DA TAKSİ İLE SEYAHAT DENEYİMİNİ DÖNÜŞTÜRMEYİ VE İYİLEŞTİRMEYİ AMAÇLIYORUZ”

Taksim uygulaması satın alımından büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten 1000 Yatırımlar Holding CEO'su Kadir Abdik, şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemizin en kalabalık şehri İstanbul'un karmaşık seyahat dinamikleri, şehir sakinlerinin günlük yaşamlarını olumsuz etkiliyor. Bu nedenle, şehir içi ulaşımı daha sürdürülebilir ve keyifli hale getirmek için her alanda ciddi çözümler ortaya konması gerekiyor. Taksim uygulamamıza getireceğimiz yenilikler ile, İstanbul'da taksi ile seyahat deneyimini dönüştürmeyi ve iyileştirmeyi amaçlıyoruz. Mobilite alanında akıllı, sürdürebilir ve yenilikçi uygulamaları hayata geçiren bir şirket olarak yeni yatırımımızla kullanıcılarımıza hızlı, güvenli ve güvenilir seyahat seçenekleri sunmayı, günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı ve seyahatlerini keyifli hale getirmeyi hedefliyoruz. Taksim uygulamamızla İstanbul'da yaşayan herkesin seyahat deneyimini iyileştirerek şehrimizin daha yaşanabilir bir yer olmasına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Holding olarak, şehir içi ulaşımın geliştirilmesi ve İstanbul'un ulaşım sorununa çözüm getirilmesi konusunda kararlıyız. Taksim uygulamamızın bünyemize katılmasıyla bu hedefe doğru önemli bir adım daha atmış bulunuyoruz.”

Diğer Haberler

  1. Petrol Ofisi TOD Süper Lig paketi kampanyasını duyurdu
  2. Türk Kızılay Gazze’de hijyen kiti ve temiz içme suyu dağıtımına başladı
  3. Karasu Ortaköy Barajı için çalışmalara başlandı
  4. Folkart Terra'da yaşam başladı
  5. MediaMarkt Türkiye yeni mağazasını Sivas’ta açtı
  6. McDonald’s’tan ‘Örümcek Adam: Yepyeni Bir Gün’e özel kampanya
  7. Sakarya Büyükşehir, kentin güncel haritası için çalışmalara başladı
  8. Duymer İşitme Cihazları 'Türkiye'nin Mutlu İş Yeri' seçildi
  9. DeFacto, ‘Sürdürülebilir Tedarik Koalisyonu’na katıldı
  10. Sapanca Gölü'ne aktarılan su 44 parametreyle denetleniyor

© Copyright 2026

DHA