Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Akfen'in iki lideri, Türkiye'nin sürdürülebilirlik isimleri arasında

Akfen Grup Sürdürülebilirlik Lideri – Çevre ve Su Genel Müdürü Emre Sezgin ve Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV) Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Kırçuval, Fast Company Türkiye tarafından 'Türkiye’nin Sürdürülebilirlik Liderleri 50' araştırması sonucu belirlenen liste arasında yer aldı.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)-

Akfen Grup Sürdürülebilirlik Lideri – Çevre ve Su Genel Müdürü Emre Sezgin ile TİKAV Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Kırçuval, Fast Company Türkiye tarafından hazırlanan 'Sürdürülebilirlik Liderleri 50' listesine seçilerek ödüle layık görüldü. Sürdürülebilir bir geleceğe yön veren 50 lider arasından seçilen Kırçuval ve Sezgin’e ödülleri Fast Company tarafından 'Daha İyi Bir Dünya İçin' teması ile gerçekleştirilen Sürdürülebilirlik Liderleri 50 Zirvesi’nde takdim edildi.

Sürdürülebilirlik alanında şirketlerinde ve toplumda somut fark yaratan liderlerin belirlendiği araştırmada, 135 aday arasından seçilen 50 isim projelerinin etkisi, elde ettikleri sonuçlar ve geleceğe dönük stratejileriyle değerlendirildi.

Akfen Holding çatısı altında çevresel sürdürülebilirlik politikalarının hayata geçirilmesinde kilit rol üstlenen Akfen Grup Sürdürülebilirlik Lideri – Çevre ve Su Genel Müdürü Emre Sezgin ile kırsalda yaşayan kadınlardan üniversite öğrencilerine kadar farklı gruplara ulaşarak sosyal sorumluluk projelerine öncülük eden TİKAV Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Kırçuval, Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınma yolculuğuna katkılarıyla bu ödüle layık görüldü.

Diğer Haberler

  1. 'Türkiye bugün uluslararası alanda daha güçlü’
  2. Şikayetvar: Dijital platform şikayetleri yüzde 115 arttı
  3. İzmir'de 'His Urla' projesinin lansmanı yapıldı
  4. Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor
  5. Türkiye’nin Girişimci Kadınları Antalya’da buluştu
  6. Trendyolmilla 'en sevilen moda uygulaması' seçildi
  7. Pluxee ‘ISO 14001’ sertifikasını aldı
  8. Emrina A.Ş., Suudi Arabistan’da Bayt Al Maqam markasıyla büyüyor
  9. Teknosa’dan ‘anında indirim’ kampanyası
  10. Yapı Kredi ve TÜBİTAK BİLGEM'den bankacılık ve ödeme altyapılarında yerli teknoloji dönemi

© Copyright 2026

DHA