Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Aksa Akrilik ‘Girişimciliğe Değer’ projesinde iş birliğini sürdürüyor

Akrilik elyaf üreticisi Aksa Akrilik, ‘Girişimciliğe Değer’ projesin kapsamında İltema ile olan ortaklığını sürdürdüğünü açıkladı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

2021 yılında başlatılan iş birliği ile geliştirilen ısıtıcı kumaşların, geniş bir kullanım alanı bulduğunu ve birçok sektörün dikkatini çektiğini söyleyen Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Cengiz Taş “İltema, teknik tekstiller üzerine çalışan, endüstriyel alanlardaki ısıtma ihtiyaçlarına yenilikçi yaklaşımlar getiren, yüksek teknoloji ve yeni nesil malzemelerle bir Ar-Ge firması. 2021 yılında başlayan iş birliğimiz kapsamında Aksa Akrilik olarak İltema'nın büyüme potansiyelini göz önünde bulundurup ilave yatırım kararı alarak, İltema’nın yeni markası Fleksheat’ın ısıtmalı kablo üretimini destekledik. Bu ortaklıktan büyük heyecan duymaktayız. Isıtıcı tekstiller ve ısıtmalı kablolarla birlikte hem girişimcilere katkı sunacak hem de işlere değer katacağız. Sürdürülebilir ve yenilikçi teknolojilerin geliştirilmesine yönelik projeleri desteklemeye devam ederek, tekstil sektöründeki liderliğimizi koruyacağız” dedi. 

Isıtma sistemleri için ideal olan ısıtmalı kablolar, başta inşaat, endüstri, mutfak eşyaları, otomotiv alanında kullanılıyor.  

Diğer Haberler

  1. Hakkı Akdeniz, Diyarbakır’da ücretsiz 'pizza okulu' açtı
  2. 'Türkiye bugün uluslararası alanda daha güçlü’
  3. Şikayetvar: Dijital platform şikayetleri yüzde 115 arttı
  4. İzmir'de 'His Urla' projesinin lansmanı yapıldı
  5. Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor
  6. Türkiye’nin Girişimci Kadınları Antalya’da buluştu
  7. Trendyolmilla 'en sevilen moda uygulaması' seçildi
  8. Pluxee ‘ISO 14001’ sertifikasını aldı
  9. Emrina A.Ş., Suudi Arabistan’da Bayt Al Maqam markasıyla büyüyor
  10. Teknosa’dan ‘anında indirim’ kampanyası

© Copyright 2026

DHA