Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bin liralık hediye çeki için 8 saat kuyrukta beklediler

Anpa Gross 10’uncu mağazasını Beşiktaş Fulya AVM’de açtı. Açılışa özel ilk bin kişiye, kişi başı 1000 TL'lik hediye çeki dağıtıldı. Sosyal medyadan açıklanan kampanyayı duyan ve gece yarısından itibaren mağazanın önüne gelmeye başlayan vatandaşlar, sabaha karşı uzun kuyruklar oluşturdu. Vatandaşlara toplamda 1 Milyon TL değerinde hediye çeki verildi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Anpa Gross, 10’uncu şubesini Beşiktaş Fulya AVM'de büyük bir kampanya ile açtı. Açılışa özel ilk 1000 kişiye, 1000 TL’lik alışveriş çeki hediye edildi. Vatandaşlara toplamda 1 Milyon TL değerinde hediye çeki dağıtılmış oldu. Sosyal medyadan duyurulan açılış kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Gece yarısından itibaren mağazanın önüne gelmeye başlayan vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Anpa Gross Beşiktaş şubesinin açılmasıyla birlikte alışverişlerine başladı. Açılış renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşlar bando eşliğinde mağaza çalışanları tarafından karşılandı.

10 BİN ÜRÜNDE BÜYÜK İNDİRİM

Açılışa ilişkin açıklama yapan Anpa Gross yöneticilerinden Uğur Ekiz, “Anpa Gross olarak 10. şubemizi Beşiktaş Fulya AVM’de açmış bulunmaktayız. Boğaz bölgesinin kalbi olan Beşiktaş’taki ilk mağazamız. 7 bin 500 metre kare alanımızda 20 bin çeşit ürünümüz yer alıyor. 10 bin çeşit ürünümüzde açılışa özel büyük indirimler uyguluyoruz. Yine açılışa özel 1000 kişiye 1000 TL’lik hediye kartı dağıttık. Şu anda vatandaşlarımız bu kartlarla alışverişlerini yapıyorlar. Halkımızın gösterdiği yoğun teveccühten mutluluk duyuyoruz. Bütün çalışmalarımızı halkımızın memnuniyeti için yapıyoruz. Şube açmaya devam edeceğiz” dedi.

GLOBAL MARKALAR YÜZDE 30 İNDİRİMLİ

Anpa Gross’un Beşiktaş mağazasına özel olarak global markaları da satışa sunduklarına dikkat çeken Ekiz. “Beşiktaş mağazamızda global markalı ürünlerimizi de getirdik. Açılışa özel bu markalarda indirim kampanyaları yaptık. iphone, playstation gibi markaları yüzde 30 indirimleri satışa sunmuş bulunmaktayız” diye konuştu.

ET REYONUNA YOĞUN İLGİ

Hediye kartı alanların dışında market zincirini takip eden ve açışından haberdar olan vatandaşlar da alışverişleri için ilk açılış gününde Beşiktaş Anpa Gross’u tercih etti. Özellikle uygun fiyatlarıyla dikkat çeken et ve tavuk reyonlarına, temel gıda malzemelerinin satıldığı reyonlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Açılış gününde müzik eşliğinde alışveriş yapan vatandaşlara ikramlar yapıldı, hediyeler verildi.

 

Diğer Haberler

  1. Marka ve hikaye tasarımcısı Köse: Hikayesi olmayan marka yoktur
  2. Sena Savaşer ve Astor Şarj’dan reklam filmi lansmanı
  3. ERKPA Başkanı Kalın: Afet odaklı stratejik veri merkezi kuruyoruz
  4. 'Türkiye İçin Yapay Zeka' etkinliği gerçekleştirildi
  5. Akkuyu NGS'nin 1’inci Güç Ünitesi’ne ait gaz yalıtımlı şalt tesisi işletmeye hazır
  6. ‘SAP Genç Profesyoneller Programı’ 16’ncı dönemini tamamladı
  7. Türk enerji sektöründe yeşil ve dijital becerilerin geliştirilmesi için yeni yol haritası
  8. CANiK ‘I AmChamPion Ödülleri’nde başarı elde etti
  9. Trendyol, 15 ülkede kasım kampanyalarını tamamladı
  10. Malatya Memleket Günleri, Maltepe’de kapılarını ziyaretçilerine açtı

© Copyright 2025

DHA