Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Arnavutköy Belediyesi, öğrencilere katkı sağlamak amacıyla 60 milyon TL değerinde nakdi destek programını hayata geçirdi

Arnavutköy Belediyesi, 2025-2026 eğitim-öğretim yılında öğrencilerin eğitim hayatına katkı sağlamak amacıyla toplam 60 milyon TL değerinde nakdi destek programını hayata geçirdiğini duyurdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine 2.500 TL, üniversite öğrencilerine ise 15.000 TL tutarında eğitim bursu desteği verilecek.  

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

 

Arnavutköy Belediyesi, her yıl binlerce öğrencinin eğitim yolculuğuna katkı sunmaya devam ediyor. Belediye tarafından duyurulan 2025-2026 eğitim-öğretim yılı eğitim destek programı kapsamında, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak nakdi yardımlar yapılacak.

Program çerçevesinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için 2.500 TL, üniversite öğrencileri için ise 15.000 TL eğitim desteği sağlanacak. Bu kapsamda Arnavutköy Belediyesi, toplamda 60 milyon TL’lik bir bütçeyi eğitime ayırdığını bildirdi.

Başvurular, 10 Ekim tarihine kadar sosyaldestek.arnavutkoy.bel.tr adresi üzerinden alınacak.

Başkan Mustafa Candaroğlu, eğitime yapılan her yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunun altını çizerek, “Bizler öğrencilerimizin yanında olmaya, onların başarı yolculuğunu desteklemeye devam edeceğiz. Eğitim desteği bizden, başarı sizden” ifadelerini kullandı.

 

Diğer Haberler

  1. Demet Özdemir Trendyolmilla imzalı elbisesiyle Cannes kırmızı halısında
  2. Senkron Digital, EOLOGIX-PING ve Getonport’tan iş birliği
  3. Turkcell, 200 bin engelli bireye ulaşarak fırsat eşitliğini güçlendirdiğini duyurdu
  4. Kocaeli’de özel bireylere temsili askere uğurlama töreni düzenlendi
  5. Emrina A.Ş.’den Mekke’de yeni nesil konaklama modeli
  6. GüzelEnerji ve Milangaz Genel Müdürlük görevine Erdal Yavuz atandı
  7. Manuka ile DeFacto’dan 2026 yaz koleksiyonu: The New Muse
  8. Züber’den milli yarış pilotu Ayhancan Güven’e sponsorluk desteği
  9. Ağız ve diş sağlığı markası Curasept Türkiye’de
  10. ‘Gazze’ye ulaştırılan yardımların yüzde 48’i Türk Kızılay’dan’

© Copyright 2026

DHA