Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Atomy Türkiye’den Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ne 2 milyon TL’lik bağış

Atomy Türkiye, Kore Savaşı’nın 75’nci yıldönümü dolayısıyla Kore gazilerinin üniversite öğrencisi 100 torunu için Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ne 2 milyon TL’lik burs bağışı yaptığını duyurdu.  

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

 

Güney Kore dahil 27 farklı bölgede doğrudan satış yapan network marketing şirketi Atomy Türkiye Genel Müdürü Jae Dong Shin konuya dair şu açıklamada bulundu:

“75’nci Kore Savaşı Yıldönümü Töreni’nde Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ndeydik. Güney Koreliler olarak Kore savaşında yer alan gazilerimize minnettarız. Türkiye’nin ülkemize bu desteği çok kıymetli. Bu anlamlı günde gençlerimizin eğitimine destek olmak ve Türkiye ile Güney Kore arasındaki güçlü dostluk bağını geleceğe taşımak amacıyla, gazilerimizin üniversite öğrencisi torunlarına 2 milyon TL eğitim bursu verdik. Atomy Türkiye olarak gazilerimize ve onların ailelerine her zaman destek olmaya devam edeceğiz.”

Söz konusu bağış ile Türkiye ile Güney Kore arasındaki dostluk bağını güçlendirmeyi hedefleyen Atomy, 2021’den bu yana ülkemizde kozmetik, gıda takviyeleri, içecek, ev ve yaşam ürünleri kategorisinde 100’den fazla ürünle hizmet veriyor. Türkiye’nin çeşitli illerindeki Atomy Merkezi’nde insanlarla yüz yüze çalışmalar yapılırken, Kore Savaşı’ndaki gazileri ve ihtiyaç sahibi gazi ailelerini desteklemeyi sürdürdüğü aktarıldı. Kurulduğu günden bu yana Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Han Gill Park'ın ‘mutlak kalite mutlak fiyat’ ilkesine bağlı kalarak ve tüketici odaklı pazarlama gerçekleştirerek büyümesini sürdüren Atomy, iki ülke arasındaki dostluk bağını sosyal sorumluluk projeleriyle desteklemeyi hedefliyor.

Diğer Haberler

  1. DeFacto'dan Layering parfüm koleksiyonu
  2. BtcTurk | Portföy CEO’su Gürbüz: Türkiye’nin ilk spot Bitcoin ETF’i için SPK’ya başvurduk
  3. Terminal Kadıköy'de Winter Alley ziyaretçilerini bekliyor
  4. Enerjisa Üretim ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nden enerji depolama teknolojilerinde iş birliği
  5. BBVA ve OpenAI’den stratejik iş birliği
  6. Kripto şirketlerinin Travel Rule uyumunu kolaylaştıracak platform geliştirildi
  7. Trendyol, coğrafi işaretli ürünlerle yerel kalkınmayı desteklediğini duyurdu
  8. Eczacıbaşı Topluluğu’nda atama
  9. Bulls Portföy Genel Müdürü Yılmaz: Otizmde eğitimin yaygınlaşmasına katkı sunmak istiyoruz
  10. Merkez Kariyer Uzmanları ve Denetim Elemanları Platformu sözcüsü Yüksel: Özlük hakları vaatleri yerine getirilmeli

© Copyright 2025

DHA