Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Başakşehir’de Tamir Evim Atölyesi açılıyor

Başakşehir Belediyesi, ilçe sakinlerinin hayatı kolaylaştıran çalışmalarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Uygulamalı eğitimlerin verileceği Tamir Evim Atölyesi’nin yakında açılacağını ifade eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Artık evinizin sertifikalı ustası olacaksınız” dedi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Tamir Evim Atölyesi’nde priz tamirinden menteşe düzeltmeye, su tesisatı sızıntısından korniş asmaya kadar pek çok konuda pratik bilgiler uygulamalı olarak anlatılacak.

USTASINDAN PRATİK BİLGİLER

Atölye hakkında bilgi veren Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehirliler, Tamir Evim Atölyesi ile tamirat tadilat işlerini ustaya ihtiyaç duymadan kolaylıkla yapabilecek. Başakşehir Belediye hizmet binamızda keyifli, bir o kadar da eğitici bilgilerin paylaşılacağı Tamir Evim Atölyesi’nde alanında uzman ustalarımızdan, çıkan prizin güvenli bir şekilde yerine takılmasından su tesisatındaki sızıntıların tamir edilmesine kadar birçok pratik bilgiyi uygulamalı olarak öğrenecek” şeklinde konuştu.

“EVİNİZİN SERTİFİKALI USTASI OLACAKSINIZ”

Kayıtların 28 Ekim’de başlayacağını belirten Başkan Kartoğlu, “Başakşehirli mobil uygulamamız üzerinden kaydınızı oluşturabilirsiniz. Eğitimlerimizi tamamlayan tüm komşularıma katılım sertifikası da vereceğiz. Artık evinizin sertifikalı ustası olacaksınız” dedi.

Diğer Haberler

  1. Petrol Ofisi TOD Süper Lig paketi kampanyasını duyurdu
  2. Türk Kızılay Gazze’de hijyen kiti ve temiz içme suyu dağıtımına başladı
  3. Karasu Ortaköy Barajı için çalışmalara başlandı
  4. Folkart Terra'da yaşam başladı
  5. MediaMarkt Türkiye yeni mağazasını Sivas’ta açtı
  6. McDonald’s’tan ‘Örümcek Adam: Yepyeni Bir Gün’e özel kampanya
  7. Sakarya Büyükşehir, kentin güncel haritası için çalışmalara başladı
  8. Duymer İşitme Cihazları 'Türkiye'nin Mutlu İş Yeri' seçildi
  9. DeFacto, ‘Sürdürülebilir Tedarik Koalisyonu’na katıldı
  10. Sapanca Gölü'ne aktarılan su 44 parametreyle denetleniyor

© Copyright 2026

DHA