Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

BSH Türkiye’nin yeni CEO’su Alper Şengül oldu

BSH Türkiye İcra Kurulu Başkanlığı’na (CEO) 2018 yılından bu yana BSH Güney Afrika CEO’su olarak görev yapan Alper Şengül atandı. Şengül, yeni görevine resmi olarak 1 Ocak’ta başladı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

BSH Türkiye’nin İcra Kurulu Başkanlığı (CEO) pozisyonuna, şirket içinde üst kademelerde uzun yıllar görev yapan ve kritik tecrübeler kazanan Alper Şengül getirildi. Ağustos 2018’den bu yana BSH Ev Aletleri Grubu’nda Güney Afrika CEO’luğu görevini yürüten Şengül, yeni görevine resmi olarak 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren başladı. 

Alper Şengül, yeni görevini 1 Mayıs 2023’te Gelişen Pazarlar Bölgesi (REM) CEO’su olarak atanan ve o günden bu yana aynı zamanda BSH Türkiye İcra Kurulu Başkanlığı’nı da yürüten Gökhan Sığın’dan devraldı.

ALPER ŞENGÜL HAKKINDA

Almanya’daki Paderborn Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Alper Şengül, yüksek lisans derecesini aynı bölümden aldı. BSH Ev Aletleri Grubu’na 1999 yılında Planlama Yöneticisi olarak katılan Şengül, ticari pazarlama, marka pazarlama ve satış gibi çeşitli alanlarda liderlik yaptı. Şengül, BSH’nin Münih’teki merkezinde satış kontrol ve Asya, CIS ve Kuzey Afrika bölgesel marka sorumluluklarını üstlendi. Şengül, 2018’den bu yana Güney Afrika CEO’luğu görevini yürütüyordu.

Diğer Haberler

  1. Tamer Atalay’dan Konfederasyon açıklaması
  2. Marka ve hikaye tasarımcısı Köse: Hikayesi olmayan marka yoktur
  3. Sena Savaşer ve Astor Şarj’dan reklam filmi lansmanı
  4. ERKPA Başkanı Kalın: Afet odaklı stratejik veri merkezi kuruyoruz
  5. 'Türkiye İçin Yapay Zeka' etkinliği gerçekleştirildi
  6. Akkuyu NGS'nin 1’inci Güç Ünitesi’ne ait gaz yalıtımlı şalt tesisi işletmeye hazır
  7. ‘SAP Genç Profesyoneller Programı’ 16’ncı dönemini tamamladı
  8. Türk enerji sektöründe yeşil ve dijital becerilerin geliştirilmesi için yeni yol haritası
  9. CANiK ‘I AmChamPion Ödülleri’nde başarı elde etti
  10. Trendyol, 15 ülkede kasım kampanyalarını tamamladı

© Copyright 2025

DHA