Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

CANiK Academy, Londra’da uluslararası kongreye katıldı

CANiK Academy eğitimcileri, Londra’da gerçekleşen “Askerlerin Fiziksel Performansı Üzerine” (International Congress on Soldiers’ Physical Performance-ICSPP) konulu uluslararası kongreye katıldı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Birçok bilim insanı ve saha tecrübesi olan akademik personelin yer aldığı kongrede; psikolojik dayanıklılık, bilişsel-fiziksel performans, spor fizyolojisi, beslenme metabolizması ve çevresel stresörler gibi farklı konular üzerinde yapılan güncel çalışmalar paylaşıldı. 

“KATILIMCILARIMIZIN EN GÜNCEL TEKNİK, TAKTİK VE YÖNTEMLERİ ÖĞRENMESİNİ HEDEFLİYORUZ” 

Konu ile ilgili olarak CANiK Genel Müdürü Cahit Utku Aral, “CANiK Academy olarak, yurtiçi ve yurtdışında askeri ve kolluk kuvvetlerine yönelik verilen eğitimlerin yanı sıra, savunma sanayiimizin önde gelen entegratör ve platform üreticilerine de eğitimler veriyor. Bünyemizdeki seçkin ve deneyimli eğitmen kadrosu ile birlikte bugüne kadar Somali, Güney Afrika, Bangladeş, Pakistan, Brezilya, Filipinler ve Singapur’a giderek başarılı eğitim programları gerçekleştirdik. Geçtiğimiz ağustos ayında da CANiK Academy kapılarını bireysel kullanıcılara açtı. Bu kapsamda, sportif atıcılık eğitimlerinden, taktik atıcılığa, silah bakım eğitimlerinden, acil yaralı müdahalesi eğitimlerine kadar, birçok farklı disiplinde eğitim modülleri bireysel kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır. 2024 yılında da CANiK Academy ile dünyanın dört bir yanındaki eğitimlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Londra’da katılım sağladığımız bu kongre kapsamında edindiğimiz bilgilerle, globaldeki literatür çalışmaları ve içerikleri eğitimlerimize entegre ederek, katılımcılarımızın bu alanda en güncel teknik, taktik ve yöntemleri öğrenmesini hedefliyoruz” diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Tamer Atalay’dan Konfederasyon açıklaması
  2. Marka ve hikaye tasarımcısı Köse: Hikayesi olmayan marka yoktur
  3. Sena Savaşer ve Astor Şarj’dan reklam filmi lansmanı
  4. ERKPA Başkanı Kalın: Afet odaklı stratejik veri merkezi kuruyoruz
  5. 'Türkiye İçin Yapay Zeka' etkinliği gerçekleştirildi
  6. Akkuyu NGS'nin 1’inci Güç Ünitesi’ne ait gaz yalıtımlı şalt tesisi işletmeye hazır
  7. ‘SAP Genç Profesyoneller Programı’ 16’ncı dönemini tamamladı
  8. Türk enerji sektöründe yeşil ve dijital becerilerin geliştirilmesi için yeni yol haritası
  9. CANiK ‘I AmChamPion Ödülleri’nde başarı elde etti
  10. Trendyol, 15 ülkede kasım kampanyalarını tamamladı

© Copyright 2025

DHA