Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

DeFacto ile Declara iş birliğine imza attı

DeFacto, Declara ile ‘Declara X DeFacto’ isimli özel bir koleksiyon hazırladı. Declara markasının kurucusu ve kreatif direktörü Derev Clara Kösedağ imzası taşıyan tasarımlardan oluşan Declara X DeFacto Koleksiyonunda, ‘Flower Girl’ teması yer alıyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)- 

DeFacto, Declara markası ile bir koleksiyon hazırladı. Mayo ve bikini modellerinin ağırlıkta olduğu Declara X DeFacto koleksiyonunda aksesuarlar, bandalar, vücut zincirleri, pasaport kılıfı ve çanta tagi de yer alıyor.

Flower Girl temasının çiçek desenlerine, Declara X DeFacto koleksiyona özel hazırlanan logo tasarımı eşlik ediyor. Koleksiyondaki tekstil ürünlerinde çiçek motifleri aksesuarlarda ise logolu tasarım öne çıkıyor. Lila, turuncu, yeşil, mavi ve pembe tonlarının yanı sıra siyah da koleksiyonda kullanılan renkler arasında.

Declara X DeFacto koleksiyonuna, seçili DeFacto mağazalarından, DeFacto web sitesi ve mobil uygulamasından ulaşılabilecek.

Diğer Haberler

  1. İyilik Derneği’nden Gazze’de toplu düğün merasimi
  2. DeFacto’nun ‘Bu Tasarımda Gelecek Var’ projesi tamamlandı
  3. Trendyolmilla'dan FIFA Dünya Kupası'na özel pijama koleksiyonu
  4. OYAK’ın 65’inci yılına özel koşu düzenlendi
  5. Kızılay yılın ilk 5 ayında 1,2 milyon ünite kan bağışı aldığını duyurdu
  6. Yemeksepeti’nden maç günlerine özel kampanya
  7. 'Züber Chocolate'ın stokları 24 saat içinde tükendi'
  8. İHH Ukrayna'ya 4 TIR insani yardım malzemesi gönderdi
  9. Kocaeli’de ‘Körfezray Metro Projesi’nin çalışmaları devam ediyor
  10. Teknosa’dan ‘Totem 2002’ projesi

© Copyright 2026

DHA