Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

DeFacto’dan AI destekli reklam

DeFacto, sezonu marka yüzü Afra Saraçoğlu ile ‘Gerçekten Güzel’ diyerek karşılıyor. Yapay zeka teknolojisinin kullanıldığı, sonbahar temalı yeni reklam serisinin yayına giren ilk filminde dış giyim parçaları dikkat çekiyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

DeFacto, yeni sezonda reklam serisinin merkezine AI teknolojisini yerleştiriyor. Marka, Afra Saraçoğlu’nun rol aldığı yeni yapımlarda gerçek ve yapay arasındaki sınırları sorguluyor. Sonbahar koleksiyonunun şıklığı ise ‘Gerçekten Güzel’ sloganıyla öne çıkıyor.

DeFacto sonbahar koleksiyonundaki dış giyim ürünlerini öne çıkaran film, ‘Gerçekten Güzel’ mottosunu hem şıklık hem de özgünlük üzerinden modaseverlere aktarıyor. Afra Saraçoğlu yeni sezonun ilk filminde oversize deri ceketinden süet tasarımlara uzanan farklı dış giyim parçalarıyla kamera karşısına geçiyor. Yapay zeka ile oluşturulmuş yağmur ormanlarından New York sokaklarına uzanan sahnelerde, Saraçoğlu izleyiciye izledikleri görüntü ve sahnelerin gerçek olup olmadığını sorgulatıyor. Yapay zekayla oluşturulmuş doğal görünümlü yapay ortamların arasında, kıyafetinin gerçekliğine ve güzelliğine vurgu yapıyor. Serinin önümüzdeki haftalarda yayına girecek olan ikinci filmi, ‘Gerçekten Hisset’ teması ile kış ruhunu yansıtacak ve Paris temalı AI sahneleriyle izleyiciyi yeni bir yolculuğa çıkaracak.

Çekimleri TBWA tarafından gerçekleştirilen reklam filminin yönetmen koltuğunda Onur Erdem oturuyor.

 

 

Diğer Haberler

  1. Martı, yapay zeka ile çalışan sürücüsüz paylaşımlı araç dönemini başlatıyor
  2. SOCAR’dan Master Plan için stratejik adım
  3. Sincan Belediyesi’nden marketlere denetim
  4. W Group şirketlerine MiCA lisansı
  5. Kozyatağı CarrefourSA Hiper, kapılarını yeniden ziyaretçilerine açtı
  6. GG Arena by Teknosa’nın ilk açık elemesinde şampiyon Team Revival oldu
  7. Bakan Bolat, Bulgaristanlı mevkidaşı Demerdzhiev ile sınır kapılarındaki yoğunluğu görüştü
  8. Züber’in yeni içeceği ‘Mango ve Greyfurt Limited Edition’ pazara sunuldu
  9. Sapanca Gölü'nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirildi
  10. Türk Telekom, KKTC’de Stratejik Yol Haritası toplantısı düzenledi

© Copyright 2026

DHA