Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Dimes'te üst düzey atamalar

DİMES’te, yeni organizasyon yapısına bağlı olarak üst düzey atamalar gerçekleşti. İcra Kurulu Üyesi olan Direktörler, yeni oluşturulan Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi pozisyonuna atanırken, Direktör düzeyinde de atamalar yapıldı.

ABONE OL
İSTANBUL (DHA)

 

Meyve suyu ve içecek markası DİMES'in bünyesinde 2022 yılı başı itibarı ile bir dizi üst düzey atama gerçekleşti. İcra Kurulu seviyesinde yapılan atamalarda, İcra Kurulu Üyesi olan Direktörler için, Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi (C-Level) pozisyonlar oluşturuldu ve ilgili görevlere atamalar yapıldı. Buna göre, Duygu Süleymanoğlu Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı (CMO), Cihan Diren Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı (CFO) ve Yelda Tavlan İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı (CHRO) olarak atandılar.

Şirketin satış kadrolarında yapılan değişikliklerde ise, Gökhan Ergül Bölgeler Satış Direktörü, Sedat Örnekler Zincir Mağazalar Satış Direktörü, Seyhan Akhan Alternatif Kanal Satış Direktörü, Murat Kızıltuğ Ticari Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü olarak atandılar.

Diğer Haberler

  1. Tivibu’dan yeni müşterilere özel ilk 3 ay ücretsiz eğlence paketi
  2. TBMM Genel Kurulu'nda, en düşük emekli aylığına ilişkin düzenlemeleri içeren teklifin ilk 7 maddesi kabul edildi
  3. TİKAV, bursiyerleri ile Anıtkabir’i ziyaret etti
  4. Almatis CEO’su Sönmez: Hedefimiz Türk sermayesiyle küresel sanayide standartları belirlemek
  5. İHH’nın depremlerin yaşandığı Venezuela’ya yardımları sürüyor
  6. ASELSAN: Türkiye’nin ilk Mavi Su Verimliliği Belgesi’ni aldık
  7. CANiK PRIME RADIAN Türkiye’de satışa sunuldu
  8. Araştırma: Kahve tüketiminin yüzde 70’i artık evlerde gerçekleşiyor
  9. 'İş kazalarında hukuki süreç deliller kaybolmadan başlatılmalı’
  10. Martı, yapay zeka ile çalışan sürücüsüz paylaşımlı araç dönemini başlatıyor

© Copyright 2026

DHA