Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

GRVT: 19 milyon dolarlık Seri A yatırım turunu tamamladık

Ethereum ölçekleme katmanı ZKsync üzerine inşa edilen hibrit bir merkeziyetsiz borsa olan GRVT, 19 milyon dolarlık Seri A yatırım turunu tamamladığını açıkladı. Toplam yatırım tutarının 34 milyon dolara ulaştığı bildirildi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Yatırım turuna, GRVT'nin teknoloji ortağı ZKsync ve Abu Dhabi'nin egemen varlık fonu tarafından desteklenen, Further Ventures'un ortak liderlik ettiği dile getirildi. EigenLayer olarak bilinen, blok zinciri uygulamaları için doğrulanabilir bir bulut platformu olan EigenCloud ve 500 Global'in de öne çıkan yatırımcılar arasında yer aldığı dile getirildi. Toplanan fonların büyük çoğunluğunun ürün geliştirme ve mühendislik çalışmalarına ayrılacağını belirtildi.

GRVT CEO ve Kurucu Ortak Hong Yea konuya ilişkin şunları söyledi:

"Zincir üzerindeki finans, kullanıcıları sömürüye açık hale getiren gizlilik boşlukları nedeniyle geride kaldı. Grvt olarak, ZK teknolojisiyle güçlendirilmiş, gizlilik odaklı, ölçeklenebilir ve güvenilir bir DEX inşa ediyoruz. Bu, açık ve güvenli bir finans dünyasının temelini oluşturacak."

Further Ventures'in Yönetici Ortak olan Faisal Al Hammadi ise şöyle konuştu: “Abu Dabi'den dünyaya uzanan yeni nesil finansal altyapıları desteklemeye kararlıyız. Grvt'nin sıfır bilgi kanıtları kullanımı, kurumsal ölçekte pazarları güvence altına alabilecek en ileri kriptografi örneğini temsil ediyor."

Eigen Labs CEO'su Sreeram Kannan ise Grvt'nin veri ve hesaplama arasındaki darboğazı aşmak için çığır açan çözümler sunduğunu belirterek “Güçlü ekipleri ve vizyonlarıyla zincir üstü finansı bulut ölçeğine taşımaya hazırlar" dedi.

Yatırımın büyük bölümünün, aktif traderlar ve pasif yatırımcılar için tasarlanmış çok yönlü ürün stratejisini hızlandırmak için kullanılacağı bildirildi.

Diğer Haberler

  1. Marka ve hikaye tasarımcısı Köse: Hikayesi olmayan marka yoktur
  2. Sena Savaşer ve Astor Şarj’dan reklam filmi lansmanı
  3. ERKPA Başkanı Kalın: Afet odaklı stratejik veri merkezi kuruyoruz
  4. 'Türkiye İçin Yapay Zeka' etkinliği gerçekleştirildi
  5. Akkuyu NGS'nin 1’inci Güç Ünitesi’ne ait gaz yalıtımlı şalt tesisi işletmeye hazır
  6. ‘SAP Genç Profesyoneller Programı’ 16’ncı dönemini tamamladı
  7. Türk enerji sektöründe yeşil ve dijital becerilerin geliştirilmesi için yeni yol haritası
  8. CANiK ‘I AmChamPion Ödülleri’nde başarı elde etti
  9. Trendyol, 15 ülkede kasım kampanyalarını tamamladı
  10. Malatya Memleket Günleri, Maltepe’de kapılarını ziyaretçilerine açtı

© Copyright 2025

DHA