Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hepsiburada, TEKNOFEST 2024’te yer alacak

E-ticaret platformu Hepsiburada, 2-6 Ekim tarihleri arasında Adana’da düzenlenecek TEKNOFEST’e katılacak. Hepsiburada, TEKNOFEST 2024’te yenilikçi teknolojileri, yapay zeka ve sürdürülebilirlik odaklı projeleriyle yer alacak.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)- 

Hepsiburada TEKNOFEST’te ziyaretçileriyle buluşarak, e-ticaret sektöründe yapay zekanın gücünü ve sunduğu inovatif çözümleri tanıtacak. E-ticaretteki öncü girişimlerini sürdürülebilirlik ve teknoloji alanlarındaki yenilikçi uygulamalarla perçinleyen Hepsiburada, etkinlikte farklı alanlardaki projeleri ile dikkat çekiyor.

GENÇLERİ VE ÇOCUKLARI TEKNOLOJİ VE YAPAY ZEKAYLA BULUŞTURACAK

E-ticaret markası Hepsiburada, TEKNOFEST’te gençleri ve çocukları teknoloji ve yapay zekayla buluşturmayı hedefliyor. Bu yıl Adana’da gerçekleşecek TEKNOFEST’te yer alacak olan Hepsiburada, lojistik markası HepsiJET ile sürdürülebilir teslimat çözümleri kapsamında elektrikli araç ve drone ile çevre dostu ve yenilikçi yaklaşımlarını tanıtacak. Aynı zamanda ödeme ve vadelendirme çözümleriyle öne çıkan Hepsipay alanında ise ziyaretçilere eğlenceli deneyimler yaşatacak. Teknoloji tutkunları ise özel masalarda Hepsiburada’daki en son teknolojik ürünleri ve Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü köşesinde Tetfit’in giyilebilir teknolojilerini deneyimleyebilecek. Yapay zeka köşesinde de ziyaretçilere, Akıllı Şef ve Üzerinde Gör gibi yenilikçi uygulamalarla alışveriş deneyimini kişiselleştiren teknolojiler tanıtılacak. Alandan renkli bir hatıra ile ayrılmak isteyenler için bir fotoğraf köşesi yer alacak.

Diğer Haberler

  1. DeFacto x Manuka: ‘The New Muse koleksiyonu’nun lansman toplantısı düzenlendi
  2. THY, İstanbul Havalimanı’ndaki iç hat özel yolcu salonunu yeniledi
  3. Stratex Yönetim Kurulu Başkanı Yeniçeri’den MHP Bakırköy İlçe Başkanı İnan’a ziyaret
  4. Akkuyu NGS’nin 3'üncü Güç Ünitesi’nde güvenlik sistemi teslimatı tamamlandı
  5. İHH, İran’a 7 TIR insani yardım malzemesi gönderdi
  6. Demet Özdemir Trendyolmilla imzalı elbisesiyle Cannes kırmızı halısında
  7. Senkron Digital, EOLOGIX-PING ve Getonport’tan iş birliği
  8. Turkcell, 200 bin engelli bireye ulaşarak fırsat eşitliğini güçlendirdiğini duyurdu
  9. Kocaeli’de özel bireylere temsili askere uğurlama töreni düzenlendi
  10. Emrina A.Ş.’den Mekke’de yeni nesil konaklama modeli

© Copyright 2026

DHA