Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İş Bankası’nın Genel Müdür Yardımcılığına atama

Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu toplantısında, İnsan Kaynakları Yönetimi Müdürü Ali Yalçın’ın, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na gerekli bildirimlerin yapılması ve izinlerin alınmasını takiben Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmasına karar verildi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Türkiye İş Bankası, İnsan Kaynakları Yönetimi Müdürü Ali Yalçın’ın, Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandığını duyurdu.

ALİ YALÇIN HAKKINDA

İstanbul Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Ali Yalçın, 2001 yılında İş Bankası’nın Kurumsal Mimari Bölümü’nde Organizasyon ve Metot Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı. Yalçın, 2009’da aynı Bölüm’de Müdür Yardımcısı, 2012’de Birim Müdürü oldu. 2018’de İşletme Bankacılığı Çevik Organizasyon Pilot Çalışması’nda Alan Liderliği yapan Yalçın, 2019’da Genel Müdürlük Bölüm Müdürü, 2020’de Çevik Yönetim Müdürü, Şubat 2021’de Kurumsal Mimari Müdürü ve Aralık 2021’de İnsan Kaynakları Yönetimi Müdürü olarak atandı.

Diğer Haberler

  1. ŞOK Marketler, 100 ürününü geçen senenin fiyatlarıyla müşterilerine sunuyor
  2. Bilal Erdoğan, AK Parti'nin 'Kütüphane Sohbetleri'ne katıldı
  3. Lezita'dan Kahramanmaraş'ta piliç eti sektörüne yatırım
  4. Çukurova Bölgesi’nin önde gelen tekstil firmalarına ‘sürdürülebilirlik’ eğitimi
  5. Gebze Ticaret Odası’ndan Gazze'ye 2 TIR dolusu yardım malzemesi
  6. 'AOSB'yi yeniden Türkiye'nin zirvesine taşımak için yola çıktık'
  7. Anadolu Sigorta ve Trio Mobil’den iş birliği
  8. Konya Şeker’de kampanya sezonu sona erdi: 496 bin ton şeker üretildi
  9. Nakkaş Holding, grup şirketleri arasına HES Kablo’nun katıldığını duyurdu
  10. Yemeksepeti: Türkiye, Avrupa’nın en lezzetli ve hesaplı pizza rotası

© Copyright 2026

DHA