Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İstanbul Havalimanı’nda ‘Ramazan Köyü’ açıldı

İstanbul Havalimanı'nda ramazan ayında geleneksel hale getirilen 'Ramazan Köyü’ projesi yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

ABONE OL
İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)-

Yarın başlayacak ramazan ayı nedeniyle İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA, Ramazan kültürünü dünyanın dört bir yanından gelen misafirlere tanıtmak için geleneksel hale getirdiği Ramazan Köyü’nü hizmete açtı. Dış Hatlar Arındırılmış Salona kurulan Ramazan Köyü'nde ay boyunca çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Geleneksel kostümlerle yolcuları karşılayan Ramazan Köyü karakterlerinin seslendirdiği maniler uçuşlarını bekleyen yolculara keyifli dakikalar yaşatıyor.

Havalimanına kurulan alanlarda yolcular müzik dinletileri, ebru, ahşap boyama ve hat sanatı gibi atölyelerden ücretsiz faydalanabilecek. Çocuklu aileler aynı zamanda giden yolcu katına kurulan lunaparkta, atlı karınca, dönme dolap, gondol ve trambolinde vakit geçirebilecek.

 

Diğer Haberler

  1. BSH Türkiye'den kadınlar ve kız çocukları için bilim ile teknoloji buluşması
  2. ‘Turizm ve gayrimenkulde değer yaratmanın yeni adı ikinci yetişkinlik'
  3. 'Yapay zeka rakibimiz değil, yardımcımız'
  4. OMSAN Lojistik, Linde ile iş birliğini genişletiyor
  5. Nexans Türkiye, kablolarda yangın güvenliği standartlarını yükseltiyor
  6. g2m, GastroMaster'da mutfak profesyonellerini buluşturdu
  7. Teknosa’dan Sevgililer Günü’ne özel iletişim kampanyası
  8. Folkart 2024 Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayımladı
  9. Mavi Nefes projesiyle 2025'te denizlerden 60 ton katı atık çıkarıldı
  10. Türk Kızılay, Ramazan ayında 7,5 milyon kişiye 1,8 milyar TL destek sağlayacak

© Copyright 2026

DHA