Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kâmil Koç, Milyonfest ve O’fest’lerin ulaşım sponsoru oldu

Kâmil Koç, kültür sanat etkinliklerine verdiği destek kapsamında, bu yıl yaklaşık 15 ayrı bölgede düzenlenecek Milyonfest ile O’fest’lerin ulaşım sponsoru oldu.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

25 Nisan’da Çanakkale’yle başlayan ve 3 Ekim’de Afyonkarahisar ile son bulacak festival maratonunda Kâmil Koç, müzikseverlere yüzde 20 indirimli ulaşım desteği sağlıyor. Gençler, Kâmil Koç bilet satış merkezleri ya da çağrı merkezleri üzerinden aldıkları biletlerde bu indirimden faydalanabiliyor.

FİRMA, ULAŞIM BİLETİ FİYATLARINDA YÜZDE 20’LİK İNDİRİM UYGULUYOR

Kâmil Koç’un ulaşım desteği sağladığı Milyonfest ile O’fest bu yıl toplamda 15 farklı bölgede on binlerce genci ağırlayacak. Kâmil Koç, Milyon Yapım Organizasyon tarafından düzenlenen Milyonfest ve Büyük İşler Organizasyon tarafından gerçekleştirilen O’fest’e sağladığı ulaşım desteği kapsamında, tüm müzikseverler için ulaşım bileti fiyatlarında yüzde 20’lik indirim uyguluyor. Gençler, indirimden faydalanmak için Kâmil Koç’un bilet satış merkezlerinde ya da çağrı merkezlerinden bilet alırken, gitmek istedikleri ildeki festivalin ismini söylemeleri yeterli oluyor.

‘KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMASIN’ PROJESİNİN ULAŞIM DESTEKÇİSİ OLDU

Ayrıca Kâmil Koç, Hacettepe Ekonomi Topluluğu’nun (HEK) bu yılki ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın’ projesinin de ulaşım destekçisi oldu. Şirket, HEK üyelerine sağladığı destekle Kahramanmaraş’ta bir ilkokula kütüphane yapılmasına katkı sağladı.

‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın’ projesiyle her yıl Türkiye’nin farklı bir şehrindeki bir okula kütüphane kuran gönüllü HEK üyeleri, bu yıl deprem bölgesi Kahramanmaraş’taki Çınarlı İlkokulu’nu seçti. Okulda önce kütüphane kuran, daha sonra da içerisini kitaplarla donatan HEK üyeleri, 3 Mayıs’ta ise Kâmil Koç’un sağladığı ulaşım desteğiyle Kahramanmaraş’a giderek, kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi.

Diğer Haberler

  1. Sakarya'daki Acarlar Longozu ve İl Ormanı Tabiat Parkı bayramda 24 bin ziyaretçi ağırladı
  2. BtcTurk | Kripto’dan ‘Kriptopara yapay zeka asistanı: Bloki’
  3. Dünya Kahvaltı Günü'nde sofraların başrolünde pratiklik var
  4. Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yeni duble yol çalışmalarında üst yapı çalışmalarına başladı
  5. ‘Bayram ve yaz sezonu öncesinde tüketiciler serinleme ve depolama ürünlerini tercih etti’
  6. Bahadır: Şehirleşmenin yeni döneminde belirleyici unsur enerji altyapısı olacak
  7. Hepsiburada, yaz dönemi ürünlerini kullanıcılarla buluşturuyor
  8. Türk Kızılay'ın vekaletle kurban kesimleri sürüyor
  9. Lapieno Beach Wear'ın yaz koleksiyonunu İspanyol model Panakal, tanıttı
  10. Halk Ege Et'te seçili ürünlere yüzde 20 indirim yapıldı

© Copyright 2026

DHA