Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kaya Holding'den Londra'da otel yatırımı

Kaya Turizm Grubu, yurt dışındaki ilk yatırımını Londra'nın en prestijli bölgelerden olan King's Cross'ta yer alan Great Northern Hotel'i satın alarak yaptı. 170 yıl önce İngiltere'nin ilk tren istasyon oteli olarak hizmete açılan otel, 88 odası, 2 restoranı, bar ve F&B kioskları ile hizmet veriyor.  

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA) - 

 

Satın almaya yönelik konuşan B.Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya, "İlk yurt dışı otel yatırımımızı Londra'da gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bilindiği üzere Londra, dünyanın en onemli iş ve turizm metropollerinden biri. Satın aldığımız otel Londra'da, King's Cross'ta prestijli bir bölgede bulunmakta olup, İngiltere'nin Avrupa'ya tek demiryolu bağlantısının olduğu St. Pancras istasyonunun hemen yanında yer alıyor. Bu otel ile Türk misafirperverliğinin en güzel örneklerini sunup, Türkiye'deki otellerimize gelen yabancı turist sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Ayrıca, İngiltere'de bu çapta otel yatırımı yapan ilk Türk turizm firması olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu yatırımla Türkiye ve İngiltere'de karşılıklı turizm ilişkilerinin güçleneceğine inanıyoruz" dedi.

 Kaya Turizm Grubu, bünyesinde yer alan farklı konseptlerdeki 13 oteli ve 10 binin üzerinde yatak kapasitesi ile uluslararası standartlarda hizmet veriyor.

Diğer Haberler

  1. İzmir'de 'His Urla' projesinin lansmanı yapıldı
  2. Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor
  3. Türkiye’nin Girişimci Kadınları Antalya’da buluştu
  4. Trendyolmilla 'en sevilen moda uygulaması' seçildi
  5. Pluxee ‘ISO 14001’ sertifikasını aldı
  6. Emrina A.Ş., Suudi Arabistan’da Bayt Al Maqam markasıyla büyüyor
  7. Teknosa’dan ‘anında indirim’ kampanyası
  8. Yapı Kredi ve TÜBİTAK BİLGEM'den bankacılık ve ödeme altyapılarında yerli teknoloji dönemi
  9. Akıllı ütüler okul döneminde pratik çözümler sunuyor
  10. Haymana’da Sakarya Zaferi’nin 105’inci yıl dönümü kutlandı

© Copyright 2026

DHA