Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Relay mağazası, Antalya Havalimanı’nda kapılarını açtı

BTA ve Fraport’un Antalya Havalimanı’ndaki ortak girişimi BFA, küresel seyahat perakende markası Relay’yi Türkiye’ye taşıdı. Relay mağazası, Antalya Havalimanı’nın yeni T2 dış hatlar terminalinde kapılarını açtı.  

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

 

TAV Havalimanları’nın iştiraki BTA ile Fraport’un ortaklığıyla Antalya Havalimanı’ndaki yiyecek-içecek operasyonlarını yöneten BFA (Best Food For All), Türkiye’nin ilk Relay mağazasını Antalya Havalimanı’nda açtı. Nisan ayında açılışı gerçekleştirilen T2 dış hatlar terminalinde konumlanan 350 m²’lik mağaza, yolculara seyahat sırasında ihtiyaç duyabilecekleri temel ürünlerin yanı sıra ‘Discover Türkiye’ konseptiyle yerel hediyelikleri bir arada sunuyor.

BTA İcra Kurulu Başkanı Baha Bülbül, “Lagardère ile güçlü iş birliğimizi Türkiye pazarına taşıdığımız için mutluyuz. Zagreb ve Almatı’nın ardından Antalya Havalimanı’nda açtığımız Relay mağazası, yolcularımıza seyahatleri boyunca ihtiyaç duydukları tüm ürünleri sunuyor. Bu mağaza ayrıca yolcularımıza Türkiye ve Antalya’yı hatırlatacak hediyelik eşyalardan oluşan zengin bir koleksiyon içeriyor. Ortağımız Fraport’la birlikte Antalya Havalimanı’nda yolcu deneyimini yeni bir seviyeye taşımaya katkı sunmak üzere çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Lagardère Travel Retail Perakendeden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı Nathalie Simon, “BTA ile iş birliği içinde Relay’i Antalya’ya ve Türkiye’ye getirmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Relay markası olarak yolcuların ihtiyaçlarını öngörerek onlara en konforlu alışveriş deneyimini sunmayı hedefliyoruz. Yeni marka imzamız ‘Relay, What Moves You’, bu vizyonumuzu temsil ediyor” diye konuştu.

Antalya Havalimanı’ndaki Relay mağazası, Lagardère Travel Retail ile BTA Food & Services arasındaki iş birliğinin devamı olarak hayata geçirildi. Zagreb ve Almatı havalimanlarında BTA iş birliğiyle açılan Relay mağazalarının ardından, Relay Antalya ile Türkiye pazarına giriş yaptı.

Diğer Haberler

  1. Marka ve hikaye tasarımcısı Köse: Hikayesi olmayan marka yoktur
  2. Sena Savaşer ve Astor Şarj’dan reklam filmi lansmanı
  3. ERKPA Başkanı Kalın: Afet odaklı stratejik veri merkezi kuruyoruz
  4. 'Türkiye İçin Yapay Zeka' etkinliği gerçekleştirildi
  5. Akkuyu NGS'nin 1’inci Güç Ünitesi’ne ait gaz yalıtımlı şalt tesisi işletmeye hazır
  6. ‘SAP Genç Profesyoneller Programı’ 16’ncı dönemini tamamladı
  7. Türk enerji sektöründe yeşil ve dijital becerilerin geliştirilmesi için yeni yol haritası
  8. CANiK ‘I AmChamPion Ödülleri’nde başarı elde etti
  9. Trendyol, 15 ülkede kasım kampanyalarını tamamladı
  10. Malatya Memleket Günleri, Maltepe’de kapılarını ziyaretçilerine açtı

© Copyright 2025

DHA