Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Seç Market 9 ilde mahalle iftarları düzenliyor

Seç Market, Anadolu’nun 9 farklı şehrinde iftar sofraları kurarak iş ortakları ve müşterileriyle mahalle iftarlarında buluşuyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Mardin, Erzincan, Amasya, Uşak, Samsun, Adana, Antalya, Balıkesir ve Kayseri olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki 9 farklı ilde mağazalar önünde kurulan sofralarda Seç Market yöneticileri, iş ortakları ve mahalle sakinleri birlikte iftar yapıyor. Seç Marketler’de satılan öz markalı ürünler kullanılarak hazırlanan özel yemeklerin ikram edildiği iftar buluşmaları mahalleliden büyük ilgi görüyor.

SEKMEN: RAMAZAN’DA PAYLAŞMAYI SEÇİYOR, ESKİ MAHALLE İFTARLARININ SICAKLIĞINI YAŞATIYORUZ

Bugün Türkiye’nin 81 ilinde 2 bin 700’ü aşan iş ortağıyla perakende sektöründe önemli bir konuma geldiklerini belirten Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen, “Seç Market iş modelimiz sayesinde esnaf kendi işinin sahibi olmaya devam ederken Seç Market tabelası altında mağazası modern bir görünüme ve işleyişe kavuşuyor. Mahalle sakinleri de ‘mahalleden biri’ olan, tanıyıp güvendikleri esnaftan, ulusal çapta bilinen kurumsal bir marka altında, uygun fiyatlarla alışveriş yapıyor. Seç Market olarak sürekli destek olduğumuz esnaf kültürümüzün de bir parçası olan dayanışmayı bu yıl birlik, bereket ve paylaşım ayı olan Ramazan’da pekiştirmek istedik. Türkiye’nin 9 güzide şehrinde Seç Market iş ortağı olan esnafımız, aileleri ve müşterileriyle eski mahalle iftar sofralarının sıcaklığını birlikte tekrar yaşıyoruz. Seç Market olarak ‘Ramazan’da paylaşmayı seç’ diyerek güzel sohbetler eşliğinde Ramazan sofrasının bereketini iş ortaklarımız ve mahalle sakinleriyle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Bakan Gürlek’in avukatından 'Ahmet Şık' açıklaması
  2. İyilikle Pişen Hayatlar’ın 11’inci durağı İstanbul oldu
  3. Petrol Ofisi’nden Dünya Kahve Günü’ne özel etkinlik
  4. Rosatom’un düzenlediği Uluslararası Balıkçılık Turnuvası’nın 4’üncüsü yapıldı
  5. Hakkı Akdeniz, Diyarbakır’da ücretsiz 'pizza okulu' açtı
  6. 'Türkiye bugün uluslararası alanda daha güçlü’
  7. Şikayetvar: Dijital platform şikayetleri yüzde 115 arttı
  8. İzmir'de 'His Urla' projesinin lansmanı yapıldı
  9. Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor
  10. Türkiye’nin Girişimci Kadınları Antalya’da buluştu

© Copyright 2026

DHA