Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sepaş Enerji, 'Kadınlar için Harika İşyeri' seçildi

Türkiye genelinde 4 milyon kişiye elektrik hizmeti sunan Sepaş Enerji, bu yıl da “Kadınlar için Harika İşyeri” seçildi. Great Place to Work Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen araştırma kapsamında şirket, bir kez daha ödülü kazananlar arasına adını yazdırmayı başardı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Great Place to Work Enstitüsü (GPTW), “Best Workplaces for Women Turkey” araştırmasıyla kadınlar için harika işyerlerini belirledi. Türkiye’de 2‘nci kez gerçekleştirilen araştırmaya 45 bine yakın kadın çalışan katıldı. GPTW sertifikasına sahip ve güven endeksi en az yüzde 65 olan 351 şirket, anket çalışmasıyla değerlendirildi. Böylelikle 4 farklı kategoride 27 şirket listeye girmeyi başarırken Sepaş Enerji, bu yıl da “Kadınlar için Harika İşyeri” unvanına layık bulundu.


KENDİ KATEGORİSİNDE ZİRVEDE

Yüzde 95’lik güven endeksiyle GPTW sertifikası ve En İyi İşveren Ödülüne sahip Sepaş Enerji, bir kez daha kadınlar için harika işyeri seçildi. 100-249 çalışan kategorisinde birinciliğe uzanan şirket, değerlendirmeleri başarıyla geçerek bu yıl da “Best Workplaces for Women” listesinde yer aldı.


“TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ ANLAYIŞIMIZ BİR KEZ DAHA ÖDÜLLENDİRİLDİ”

Sepaş Enerji Genel Müdürü Çağrı Poyraz, kadınlara kariyer ve liderlik fırsatları sunmaya öncelik verdiklerini kaydederek şunları söyledi:

“Fırsat eşitliği, işe alımdan kişisel gelişim ve terfiye dek tüm insan kaynakları politikalarımızın temelini oluşturuyor. Kadın-erkek ayrımı olmadan eşitlik ve adalet ilkelerini birinci planda tutuyoruz. Enerji sektöründe kadın çalışan ve kadın lider sayısını artırmak için olanaklar yaratmaya öncelik veriyoruz. Sepaş Enerji olarak toplumsal cinsiyet eşitliği anlayışımızın bir kez daha başarıya ulaşıp ödüllendirilmesinden mutluluk duyuyoruz”.

 

Diğer Haberler

  1. BSH Türkiye'den kadınlar ve kız çocukları için bilim ile teknoloji buluşması
  2. ‘Turizm ve gayrimenkulde değer yaratmanın yeni adı ikinci yetişkinlik'
  3. 'Yapay zeka rakibimiz değil, yardımcımız'
  4. OMSAN Lojistik, Linde ile iş birliğini genişletiyor
  5. Nexans Türkiye, kablolarda yangın güvenliği standartlarını yükseltiyor
  6. g2m, GastroMaster'da mutfak profesyonellerini buluşturdu
  7. Teknosa’dan Sevgililer Günü’ne özel iletişim kampanyası
  8. Folkart 2024 Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayımladı
  9. Mavi Nefes projesiyle 2025'te denizlerden 60 ton katı atık çıkarıldı
  10. Türk Kızılay, Ramazan ayında 7,5 milyon kişiye 1,8 milyar TL destek sağlayacak

© Copyright 2026

DHA