Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şişli Belediyesi, Yaz Spor Okulu’nda etkinliklerine devam ediyor

Şişli Belediyesi, 6-14 yaş arası çocukların fiziksel gelişimini desteklemek, sosyal becerilerini artırmak ve yaz aylarını verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla başlattığı Yaz Spor Okulu’nda etkinliklerine devam ediyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Şişli’de çocuklara yönelik olarak gerçekleşen Yaz Spor Okulu’nda, futboldan basketbola, güreşten tekvandoya, jimnastikten voleybola kadar birçok branşta eğitim veriliyor. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde verilen derslerle çocukların hem fiziksel hem de ruhsal gelişimlerine katkı sağlanması amaçlanıyor.

Program kapsamında Yaz Okulu’nda dersler pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

Etkinlikler, Şişli’nin Yayla Spor Kompleksi’nde gerçekleştiriliyor. Tesis, yaz boyunca çocukların sporla dolu bir tatil geçirmelerine ev sahipliği yapacak.

GELECEĞİN MİLLİ SPORCULARI YETİŞİYOR

Şişli Belediyesi, Yaz Spor Okulu projesiyle çocuklara spor yapma alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra geleceğin sporcularını da yetiştirmeyi hedefliyor. Ücretsiz olarak sunulan bu proje sayesinde her çocuk spora erişim imkanına sahip oluyor.

FULYA YÜZME HAVUZU’NDA YAZ DÖNEMİ HEYECANI

Öte yandan Fulya Yüzme Havuzunda da çocuklara, özel gereksinimli bireylere ve yetişkinlere yönelik yaz dönemi yüzme eğitimleri 23 Haziran’dan bu yana aralıksız sürüyor

Diğer Haberler

  1. Kızılay Genel Başkanı Yılmaz, Arakanlı Müslümanların kamplarını ziyaret etti
  2. Tadelle’den yaza özel yeni ürün: Tadelle Yaz Gofreti
  3. Brandverse Awards’tan Tadelle’ye ödül
  4. Polinas, ‘Mükemmel Çalışan Deneyimi Ödülü’nü aldı
  5. Kocaeli'ndeki Körfez Aqua Kıtalar Akvaryumu'na ücretsiz ziyaret süresi uzatıldı
  6. İyilik Derneği’nden Gazze’de toplu düğün merasimi
  7. DeFacto’nun ‘Bu Tasarımda Gelecek Var’ projesi tamamlandı
  8. Trendyolmilla'dan FIFA Dünya Kupası'na özel pijama koleksiyonu
  9. OYAK’ın 65’inci yılına özel koşu düzenlendi
  10. Kızılay yılın ilk 5 ayında 1,2 milyon ünite kan bağışı aldığını duyurdu

© Copyright 2026

DHA