Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

ŞOK Marketler 100 ürünü geçen senenin fiyatlarıyla satışa sunuyor

ŞOK Marketler, kasım ayı boyunca 100 ürünü geçen senenin kasım ayı fiyatlarıyla satışa sunarak müşterilerinin bütçesine destek olmayı hedefliyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

ŞOK Marketler, kasım ayında yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında 1-30 Kasım tarihleri arasında ŞOK Marketler’de 100 ürün, geçen senenin Kasım ayındaki fiyatlarıyla satışa sunuluyor.

Kampanyaya dahil ürünler arasında konserveden bakliyata, peynir ve zeytinden hijyen ürünlerine temel gıda ve temizlik ürünleri bulunuyor. Kampanya kapsamındaki ürünler web adresinden incelenebiliyor.

‘GEÇEN YILIN FİYATLARIYLA MÜŞTERİLERİMİZİN BÜTÇESİNE DESTEK OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ’

Kampanya hakkında değerlendirmede bulunan ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel şunları söyledi:

“Kasım ayı boyunca 100 ürünü geçen senenin Kasım ayı fiyatlarıyla satışa sunarak müşterilerimizin bütçesine destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Temel ihtiyaç ürünlerini yılın her günü uygun fiyatlarla müşterilerimize ulaştırma hedefiyle çalışıyoruz. ŞOK Marketler olarak “Her gün ucuz fiyat” politikamızla tasarrufun adresi olmayı sürdürürken, ülkemizin ve hanelerin ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyoruz.”

Diğer Haberler

  1. DeFacto’dan kayak tutkunlarına özel kış koleksiyonu
  2. Hava nemlendirici ve temizleyici ürünlerin satışları 4 kat arttı
  3. Tadelle, Fiiller Kampanyası’nı yeniden hayata geçiriyor
  4. Eşarj, 25 bin aracın yıllık emisyonuna denk etki yarattığını duyurdu
  5. Gazze’de kız çocukları için yetimhane açılıyor
  6. ULUSKON Başkanı Atasoy, Endonezya Büyükelçisi Purnama’yı ziyaret etti
  7. GNÇYTNK başvuruları başladı
  8. Engelli bireyler için tasarlanan giyim koleksiyonu tanıtıldı
  9. McDonald’s Türkiye, bu yıl 2 bin kişiyi daha istihdam edeceğini duyurdu
  10. Kurumsal IT yönetimi Axence nVision, Türkçe arayüz ile kullanıcılara sunuldu

© Copyright 2026

DHA