Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Turkcell'in 30’uncu yıl çekilişi sonuçlandı

Turkcell’in 30’uncu yıl kutlamaları kapsamında düzenlediği çekiliş kampanyası tamamlandı. Çekilişte 3 Togg ve yüzlerce ödül sahiplerini buldu.

ABONE OL
İSTANBUL,DHA)- 

1 milyona yakın Turkcell müşterisinin başvurduğu çekilişle Türkiye’nin dört bir yanından 300 Turkcell’li, 3 adet Togg, 5 Vespa, 3 iPhone 15, 30 Playstation, 30 elektrikli scooter, 200 Samsung tablet ve 30 oyun bilgisayarı gibi büyük ödüllerin sahibi oldu. Turkcell, 15 Aralık tarihinde sona eren çekiliş kampanyasıyla mevcut müşterilerine teşekkür ederken yeni müşterileri de Turkcell ailesine katılmaya davet etti.

‘30 YILDIR TURKCELL’İ TERCİH EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNDUK’

Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal, kampanyanın gördüğü yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:

“Turkcell olarak tam 30 yıldır müşterilerimizin bize duyduğu güvenle büyüyen bir başarı hikayesi yazıyoruz. 30’uncu yılımızı kutladığımız özel senede, müşterilerimizle birlikte sürdürdüğümüz bu yolculuğu yine müşterilerimizle birlikte kutladık. Düzenlediğimiz büyük çekilişle, kurulduğu günden bu yana Turkcell’i tercih eden herkese teşekkürlerimizi sunduk. Kampanyamızın gördüğü yoğun ilgi ile 300 müşterimizi büyük ödüllerle buluşturmuş olmaktan dolayı heyecan ve mutluluk duyuyoruz. Yeni başarıları önümüzdeki yıllarda da müşterilerimizle birlikte kutlamayı diliyoruz.”

Diğer Haberler

  1. Marka ve hikaye tasarımcısı Köse: Hikayesi olmayan marka yoktur
  2. Sena Savaşer ve Astor Şarj’dan reklam filmi lansmanı
  3. ERKPA Başkanı Kalın: Afet odaklı stratejik veri merkezi kuruyoruz
  4. 'Türkiye İçin Yapay Zeka' etkinliği gerçekleştirildi
  5. Akkuyu NGS'nin 1’inci Güç Ünitesi’ne ait gaz yalıtımlı şalt tesisi işletmeye hazır
  6. ‘SAP Genç Profesyoneller Programı’ 16’ncı dönemini tamamladı
  7. Türk enerji sektöründe yeşil ve dijital becerilerin geliştirilmesi için yeni yol haritası
  8. CANiK ‘I AmChamPion Ödülleri’nde başarı elde etti
  9. Trendyol, 15 ülkede kasım kampanyalarını tamamladı
  10. Malatya Memleket Günleri, Maltepe’de kapılarını ziyaretçilerine açtı

© Copyright 2025

DHA