Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

ULUSKON Başkanı Atasoy, Sri Lanka Ankara Büyükelçiliği’ni ziyaret etti

Uluslararası Yatırım ve İş Konfederasyonu (ULUSKON) Başkanı ve Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi olan Nezaket Emine Atasoy, Sri Lanka’nın Ankara Büyükelçiliği’ni ziyaret etti.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Ziyarette Sri Lanka’nın Ankara Büyükelçisi Niluka Kadurugamuwa ve Ticaret Müsteşarı Yoshitha Jayasuriya ile bir araya gelen Başkan Atasoy, iki ülke arasındaki ekonomik bağların güçlendirilmesine yönelik konuları ele aldı. Görüşmede, mevcut ticaret hacminin artırılması ve başta teknoloji, enerji, tarım ve inşaat olmak üzere birçok alanda iş birliğinin geliştirilmesi, ikili ticarette ihracat ve ithalat dengesinin karşılıklı olarak büyütülmesi gerektiğine dikkat çekildi.

Başkan Atasoy, Sri Lankalı yatırımcı ve iş insanlarını ULUSKON çatısı altında iş birliği yapmaya davet etti. Büyükelçi Kadurugamuwa ise Başkan Atasoy’u ilerleyen dönemde yeniden Sri Lanka’da ağırlamaktan memnuniyet duyacağını ifade etti.

Diğer Haberler

  1. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 4 ayda 123 otobüsü filosuna dahil etti
  2. Sakarya’da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor
  3. Ala Bosphorus İşletme Müdürü İbrahimoğlu: Ziyaretçilerin yüzde 35’ini yabancı turistler oluşturuyor
  4. OYAK Ermaden’den açıklama
  5. Teknosa, ‘Teknoloji Alışveriş Raporu’nu açıkladı
  6. McDonald's CMO'su Artak: Mutlu anlara eşlik ediyoruz
  7. DeFacto'dan bayram koleksiyonu
  8. TotalEnergies, bayrama özel kampanya hazırladığını duyurdu
  9. İstanbul Havalimanı 6’ncı kez yılın havalimanı seçildi
  10. Ülker’den Ramazan Bayramı’na özel yeni ürünler

© Copyright 2026

DHA