Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ümraniye Belediyesi’nden ‘Aktif Yaş Al’ projesi

Ümraniye Belediyesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destekli proje ile 65 yaş üstü vatandaşlar için seminerler, atölyeler ve sosyal etkinlikler düzenliyor. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da etkinliğe katılarak projeden yararlanan vatandaşlarla bir araya geldi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Ümraniye Belediyesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın YADES Projesi desteğiyle, İstanbul Valiliği koordinasyonu ve Medipol Üniversitesi iş birliğinde yürütülen ‘Aktif Yaş Al’ Projesi başarıyla sürdürülüyor. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da proje kapsamında büyüklere yönelik gerçekleştirilen etkinliklerden birine katılarak onların görüş ve önerilerini dinledi. Buluşmada pasta kesilerek keyifli anlar yaşandı.

Etkinliğe katılan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, kendilerine sunulan hizmet ve imkanlardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, projeye katkı sunan Ümraniye Belediyesi’ne ve Başkan Yıldırım’a teşekkürlerini iletti. 65 yaş ve üzeri vatandaşlara yönelik yürütülen projeyle sağlıklı, aktif ve üretken bir yaşam hedefleniyor. Her ay düzenlenen bilişsel egzersizler, seminerler, atölyeler ve geziler sayesinde katılımcılar hem yeni bilgiler ediniyor hem de sosyal bağlarını güçlendiriyor.

Diğer Haberler

  1. Kızılay Genel Başkanı Yılmaz, Arakanlı Müslümanların kamplarını ziyaret etti
  2. Tadelle’den yaza özel yeni ürün: Tadelle Yaz Gofreti
  3. Brandverse Awards’tan Tadelle’ye ödül
  4. Polinas, ‘Mükemmel Çalışan Deneyimi Ödülü’nü aldı
  5. Kocaeli'ndeki Körfez Aqua Kıtalar Akvaryumu'na ücretsiz ziyaret süresi uzatıldı
  6. İyilik Derneği’nden Gazze’de toplu düğün merasimi
  7. DeFacto’nun ‘Bu Tasarımda Gelecek Var’ projesi tamamlandı
  8. Trendyolmilla'dan FIFA Dünya Kupası'na özel pijama koleksiyonu
  9. OYAK’ın 65’inci yılına özel koşu düzenlendi
  10. Kızılay yılın ilk 5 ayında 1,2 milyon ünite kan bağışı aldığını duyurdu

© Copyright 2026

DHA