Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

AK Parti Kadın Kolları, şehit babaları ve gazileri ağırladı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı, 'Babalar Günü' nedeniyle şehit babaları ve gazileri, AK Parti Genel Merkezi’nde ağırladı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)

AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen programa; AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (TÜGŞAV) Başkanı Lokman Aylar katıldı. Programda konuşan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan, babalığın sarsılmaz bir güç ve güvenli bir liman olduğunu vurgulayarak, "Baba, gölgesinde güvenle büyüdüğümüz bir çınar; adaleti ve merhameti öğrendiğimiz ilk mektep, evladın sığındığı güvenli bir liman, hayat boyu arkasında hissettiği sarsılmaz bir güçtür. Bugün; burada o çınarların en aziziyle, vatanı ve milleti için en büyük fedakarlığı yapmış olan siz değerli babalarımızla bir aradayız. Sizlerin gönül huzuru bu ülkenin huzurudur, sizlerin memnuniyeti bu milletin birliğinin ve beraberliğinin teminatıdır" dedi.

'NE YAPSAK SİZLERİN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ'

Şehit ve gazi ailelerine olan minnet borçlarının ödenemeyeceğini belirten Ercan, "Bizler ne yapsak sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Ömrünü ailesine, vatanına hayırlı fertler yetiştirmeye adayan tüm babalarımızın ve ahirete irtihal etmiş olan tüm şühedamızın Babalar Günü'nü tebrik ediyorum" diye konuştu.

'EN ASLİ GÖREVİMİZ EMANETLERE SAHİP ÇIKMAK'

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı da şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanında olduklarını belirterek, vatanın bağımsızlığı ve milletin huzuru için canlarını ortaya koyan kahramanların emanetlerine sahip çıkmanın en asli görevleri olduğunu dile getirdi. TÜGŞAV Başkanı Lokman Aylar ise anlamlı ev sahipliğinden ve şehit-gazi babalarına gösterilen bu vefadan ötürü AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı'na ve parti yönetimine teşekkürlerini sundu. Program, şehitler için dua edilmesinin ardından sona erdi.





Diğer Haberler

  1. Kurtulmuş: Terör, Türkiye’nin gündeminden kalkacak
  2. Mustafa Varank, Bursa’dan Özgür Özel’e börek dağıtarak cevap verdi
  3. Bakan Güler: Devletimiz gazilerimizin ve şehit, gazi ailelerimizin daima yanındadır
  4. Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah son düzlüğü de geçerek ülkemizle birlikte bölgemizin tamamını huzur ve istikrara kavuşturacağız
  5. Bakan Uraloğlu: 355 milyar dolarlık ulaştırma ve altyapı yatırım gerçekleştirdik
  6. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gaziler Günü’nü tebrik ediyorum
  7. AK Parti'li Şen: Sloganımız 'Terörsüz Türkiye, Terörsüz Bölge'
  8. Bakan Yumaklı: 24 yılda hayvancılığı geliştirmek için 656 milyar lira destek sağladık
  9. Dışişleri Bakanlığı, Pakistan’daki terör saldırısını kınadı
  10. Bakan Çiftçi: Vatandaşın ihtiyacını doğru zamanda ve yerinde ihtiyaçlarını görmekle mükellefiz

© Copyright 2026

DHA