Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

AK Parti, 'Kütüphane Sohbetleri'nde Erol Güngör'ü andı

AK Parti Kültür ve Sanat Politikaları Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Kütüphane Sohbetleri' kapsamında sosyal psikoloji profesörü Erol Güngör anıldı.

ABONE OL
Aybala MELEK-Muhammet BAYRAM/ANKARA, (DHA)-

AK Kütüphane'de düzenlenen anma programına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman ve çok sayıda partili katıldı. Yayman, Erol Güngör'ün çok önemli bir aydın olduğunu belirterek, önemli eserlere imza attığını kaydetti. Yayman, "Erol Güngör'ü ben henüz üniversiteye başladığım zamanlarda, 'İslam'ın Bugünkü Meseleleri' kitabını almak suretiyle tanıdım. Onun çok önemli ve değerli eserlere imza attığını biliyoruz. Kendisini çok erken yaşta kaybettik. Henüz 45 yaşında hayatının baharında belki de en büyük eserini daha yazamadan kaybettiğimiz çok büyük bir aydın. Bir siyasi partide ilk defa Erol Güngör'ün düşünce, fikir ve mirası bugün mütalaa edilecek" diye konuştu.

'KÜLTÜRE, SANATA İHTİYACIMIZ VAR'

Kültür ve Sanat Politikaları Başkanlığı'nın faaliyetlerine değinen Yayman, "Kurulduğumuz günden itibaren Türkiye'nin düşünce, fikir hayatında ne varsa bunları konuşmak, kültürü kimliğimiz olarak görmek esasıyla bu meselelere yaklaşıyoruz. Siyaseti uzun uzun konuşuyoruz ama kültüre, sanata, okumaya, irfana ihtiyacımız var" dedi.

Diğer Haberler

  1. Hakan Fidan ve Ömer Çelik Bolu’da göl kenarında vatandaşlarla buluştu
  2. Bakan Ersoy: Kadir İnanır çok eşsiz bir değerdi çok önemli bir ustaydı
  3. MHP'li Işıkver: Bölücü de terörist de sizsiniz
  4. Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti sadece 86 milyonun değil aynı zamanda ümmetin de umududur
  5. TBMM'de uzman er ve erbaşlara ilişkin düzenlemeleri de içeren teklif görüşülecek
  6. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yazar Yusuf Tavaslı için taziye mesajı
  7. Bakan Uraloğlu: Türksat 5A, Dünya'nın çevresinde 1826 tur attı
  8. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kara Kuvvetleri'nin kuruluş yıl dönümünü kutladı
  9. Bakan Kurum: Sakarya'ya desteklerimiz sürecek
  10. CHP Sözcüsü Sarı'dan, Özgür Özel'in yerine Öztrak'ın grup başkanı atandığı iddialarına ilişkin açıklama

© Copyright 2026

DHA