Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

AK Parti, 'Yargı Paketi'ni Erdoğan'a sunacak

AK Parti, Yargı Reformu Stratejisi Belgesi birinci paketini yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, ardından da TBMM'ye sunacak.

ABONE OL
Besti KARALAR/ANKARA, (DHA)

AK Parti grubu, Yargı Reformu Stratejisi Belgesi birinci paketi hazırlıklarını tamamladı. CHP, MHP ve İYİ Parti ile istişareleri tamamlayan AK Parti, söz konusu düzenlemeyi yasa teklifi haline getirdi. AK Parti grup yönetimi, Yargı Paketi başta olmak üzere yarın Meclis çalışmaları ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunum yapacak. Erdoğan'ın onay vermesi halinde paketin, Cuma günü ya da en geç 30 Eylül Pazartesi Meclis Başkanlığı'na sunulması planlanıyor.

TASLAK HDP'YE DE GÖNDERİLDİ

Öte yandan, HDP ile resmi temas kurmayan AK Parti kurmayları, Yargı Paketini incelemek üzere HDP grubuna da gönderdi. Ancak görüş alışverişi olmadı.

Diğer Haberler

  1. Bakan Fidan STRATCOM Zirvesi'nde konuştu
  2. YSK'dan 5 beldedeki seçime ilişkin karar
  3. Bakan Bolat'ın DTÖ Bakanlar Konferansı temasları
  4. Bakan Kurum: Sıfır Atık bir tercih değil, bir mecburiyettir
  5. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter, görevinden istifa etti
  6. AK Parti'li Ercan: Türkiye Yüzyılı dirençli şehirlerin yüzyılı olacak
  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan, WEF Başkanı Fink'i kabul etti
  8. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bükreş'te 'Türk Toplumu Buluşması'na katıldı
  9. Bakan Fidan'dan telefon görüşmeleri
  10. Bakan Göktaş: İnsan, dünyayı önce aile içinde tanır

© Copyright 2026

DHA