Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

AK Parti'den teşkilat yapısına yönelik eğitim kampanyası

AK Parti, teşkilat yapısını güçlendirmek amacıyla yaklaşık 300 bin teşkilat mensubunu kapsayan yeni dönem eğitim kampanyası başlatıldığını açıkladı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Partiden yapılan açıklamaya göre; Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından, teşkilat yapısını güçlendirmek amacıyla kapsamlı bir eğitim kampanyası başlatılıyor. 13-15 Mayıs tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek 'Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu' lansmanıyla, yaklaşık 300 bin teşkilat mensubunu kapsayan yeni dönem eğitim süreci resmen başlayacak. 'Bu Senin Hikayen' temasıyla şekillenen program, bireysel katkı ve liderlik potansiyelini merkeze alıyor.

AKSEM KOORDİNASYONUNDA YÜRÜTÜLECEK

Eğitimlerde yalnızca görev tanımlarına değil; siyasal iletişim, medya okuryazarlığı, dijital siyaset ve kriz yönetimi gibi başlıklara da yer verilecek. Süreç, AK Parti Sürekli Eğitim Merkezi (AKSEM) koordinasyonunda yürütülecek. Teşkilat Akademisi'nin yanı sıra Akademi Genç, Akademi Kadın, Yerel Yönetimler Akademisi ve Medya Akademisi gibi programlarla kurumsal yapı oluşturulurken, her yıl düzenlenecek Siyaset Akademisi Uluslararası Forumu ile eğitimlere entelektüel ve küresel bir boyut kazandırılması hedefleniyor. Eğitimlerle, sahadaki teşkilat mensuplarının donanımı artırılarak siyasi etkinliğin güçlendirilmesi amaçlanıyor.

Diğer Haberler

  1. Bakan Çiftçi: Gökyüzünde, Mavi Vatan'da ve uzay çalışmalarımızda Türk bilim insanlarının ve mühendislerinin emeği var
  2. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmaris’te vatandaşlarla buluştu
  3. Kurtulmuş: İsrail’in Cumhurbaşkanımıza yönelik ifadeleri, Netanyahu hükûmetinin çaresizliğinin yeni bir tezahürüdür
  4. İletişim Başkanlığı'ndan İsrail'in açıklamalarına tepki
  5. Türkiye ve 7 ülkeden İsrail'in hukuk dışı yerleşim politikalarını kınama
  6. AK Parti'li Çelik: İnsanlık suçları Netanyahu'nun 'kimlik kartı' olmuştur
  7. Bakan Güler, TUSAŞ heyetini kabul etti
  8. Türkiye ve 10 ülkeden İsrail'e tepki
  9. AK Parti’li İnan: Krediler gün gibi ortadayken kimse ‘engelleniyoruz' demesin
  10. Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Pakistan Savunma Kuvvetleri Komutanı ile görüştü

© Copyright 2026

DHA