Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

AK Parti'li komisyon üyelerinden 'rapor' toplantısı

TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'nda yer alan AK Partili üyeler, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler başkanlığında toplandı.

ABONE OL
Aliekber METE/ANKARA, (DHA)-

'Terörsüz Türkiye' hedefi kapsamında kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'nun 17'nci toplantısında alınan karara göre; komisyonun hazırlayacağı nihai rapor ile ilgili siyasi partilerin teklif ve görüşlerinin 28 Kasım Cuma gününe kadar TBMM Başkanlığı'na bildirilmesi gerekiyor. Bu kapsamda AK Parti'nin komisyon üyeleri TBMM'de bir araya geldi.

YAYMAN: RAPORUMUZU ÇALIŞACAĞIZ

İmralı'yı ziyaret eden heyet arasında bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, toplantı öncesi basın mensuplarının sorusu üzerine, "Ayak üstü bir açıklama yapmıyoruz. İmralı konusuyla ilgili bir açıklama yok. Toplantıda raporumuzu çalışacağız" dedi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'in başkanlık ettiği toplantıda, AK Parti'nin komisyona sunacağı rapor ele alınacak.

TOPLANTI SONA ERDİ

Yaklaşık 3 saat süren toplantı sona erdi. Toplantının ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Diğer Haberler

  1. Bakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Arakçi ile telefonda görüştü
  2. Özgür Özel: Değişim herkese iyi gelecek
  3. Bakan Göktaş, Türkiye Espor Federasyonu Başkanı Özdemir'i kabul etti
  4. Somali Adalet Bakanı Sheikhali: İsrail'in Somaliland'i tanıması ihlaldir
  5. Bakan Yumaklı: Dünya Bankası'ndan alınan 11 milyar liralık kaynağı 11 deprem ilimize aktaracağız
  6. Bakan Tunç, Somali Adalet Bakanı Sheikhali ile görüştü
  7. Cevdet Yılmaz, Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Birol'u kabul etti
  8. AK Parti'li Çelik: Keçiören Belediye Başkanı ile ilgili bir gündem yok
  9. Bakan Fidan, Gazze Yüksek Temsilcisi Mladenov'u kabul etti
  10. AK Parti'de MYK toplandı

© Copyright 2026

DHA