Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

AK Parti'li Yılmaz: Milletimiz ne dediyse, 'doğru olan o’ diyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, “Milletimiz ne dediyse, ‘doğru olan o’ diyoruz. Bir yerlere takılıp kalmakla asla olmuyor. Bir şeyleri geride bırakıp, yeni bir temiz sayfa açıp, yeni bir bakış açısıyla beraber ‘geleceğe daha umutla, daha heyecanla bakayım’ı gerçekleştirenlerin muvaffak olduğu bir yarış bu” dedi.

ABONE OL
Salih KESKİN/MARDİN, (DHA)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Mardin’de AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Yılmaz, daha sonra istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Programa AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları Ayşe Sula Köseoğlu ile Adnan Günnar, Milletvekili Faruk Kılıç, İl Başkanı Mehmet Uncu, ilçe başkanları, belediye başkanları ve parti üyeleri katıldı.

'SANDIĞIN BİR DİLİ VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUZ'

Burada açıklamalarda bulunan Yılmaz, 31 Mart 2023 seçimlerinin ardından 50'den fazla ili ziyaret ettiğini ve buna da devam edeceğini belirterek, şöyle konuştu:

“Biz ‘sandık bize ne dedi?’ diyoruz. Oransal olarak ifade etmesinden öteye sandığın bir dili var diye düşünüyoruz. O dil zaman zaman bizi takdir ediyor, zaman zaman da sizi bundan öncekinden daha gayretli, çalışkan ve gayretli gördüm diyor. ‘Allah yolunuzu açık etsin, yine sizinle yol yürüyeceğiz’ diyor. Veya sandık diyor ki; ‘Biraz daha fazla çalışman lazım, azıcık sizde rehavet gördüm’ diyor. Biz onu da okuyoruz. Her ikisini de her iki değerlendirmeyi de öpüyoruz ve başımızın üstüne koyuyoruz.

Milletimiz ne dediyse, ‘Doğru olan o’ diyoruz. Bir yerlere takılıp kalmakla asla olmuyor. ‘Geleceğe daha umutla, daha heyecanla bakayım’ı gerçekleştirenlerin muvaffak olduğu bir yarış bu. Aksi takdirde, bunu yapamadığınız takdirde bir yere takılıp kalıyorsanız, takıldığınız yerde de sonuçta hem kendinize zarar veriyorsunuz hem davaya zarar veriyorsunuz. Allah'ın izniyle siz bu takılmışlardan değilsiniz. Hiçbir zaman da olmayacaksınız.”

Diğer Haberler

  1. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü tebrik etti
  2. CHP'den milli parklara ilişkin düzenlemeleri içeren kanun için AYM'ye başvuru
  3. MHPli Yalçın: MHP Malatya il teşkilatı feshedildi
  4. AK Partili Çelik: Mescid-i Aksa'ya yapılan saygısızlığı lanetliyoruz
  5. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Doğu-Batı Orta Koridoru'nun ehemmiyeti her geçen gün daha iyi anlaşılıyor
  6. Bakan Göktaş: Yerinde yaşlanmayı önceleyen hizmetlerimizi sürdüreceğiz
  7. Bakan Işıkhan: Dünyanın gıptayla takip ettiği sosyal güvenlik sistemimiz var
  8. Bakan Çiftçi, Erzurum'da
  9. İletişim Başkanı Duran: Mescid-i Aksa’ya yönelik baskını kınıyorum
  10. Bakan Çiftçi, polis merkezi amirliğini ziyaret etti

© Copyright 2026

DHA