Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Anahtar Parti Eğitim Politikaları Başkanı Prof. Dr. Fatih Yalçın'dan mülakat açıklaması

Anahtar Parti Eğitim Politikaları Başkanı Prof. Dr. Fatih Yalçın, “Anahtar Parti olarak gençlerimizin geleceği olan inancını korumak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA) -

Prof. Dr. Fatih Yalçın, "5 gün önce hakimlik ve savcılık sınavlarında Türkiye 115'nci olmuş Mert Akdoğan'ın, mülakatta elendiği için intihar ettiği haberiyle sarsıldık. Artık bu tarz haberlerle o kadar çok karşılaşıyoruz ki toplum olarak tepki veremez olduk. Bundan 2 ay önce de öğretmenlik mülakatlarında, sıralaması değiştiği için birçok öğretmen adayımızın ataması yapılmamıştı. Benzeri bir şekilde sıralaması değiştiği için istediği yerlere ataması yapılmayan da birçok öğretmen adayımız vardı. Gençlerimizin adalete olan güvenini sarsan, bu ülkeye olan bağlılığını zayıflatan, geleceğe dair umutlarını tüketen, bu tarz uygulamalara Anahtar Parti olarak son vereceğiz. Gençlerimizin geleceği olan inancını korumak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Türkiye-Azerbaycan KEK 12'nci Dönem Toplantısı Bakü'de yapılacak
  2. Bakan Yumaklı: 156 Yerel Eylem Grubu'nun tamamı desteklenmeye hak kazandı
  3. Bakan Fidan: Gazze, Gazze’liler tarafından yönetilmeli
  4. Bakan Kacır: “80 iş yerlik sanayi sitesini islahiye’de tamamladık, depremden etkilenen illerimiz ve vatandaşlarımız her daim önceliğimiz oldu”
  5. MİT Başkanı Kalın, Hamas heyeti ile görüştü
  6. MHP'de 'Köke Yolculuk Paneli'
  7. Özgür Özel: Bu haksızlığı bütün dünyaya anlatacağım
  8. 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi, Genel Kurul'da
  9. DEM Parti heyetinden AK Parti'ye ziyaret
  10. Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2028 yılı için hedef savunma ve havacılık ihracatında ilk 10'a girmektir

© Copyright 2025

DHA