Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bahçeli: İzmir'deki saldırı, Türkiye'miz üzerinde oynanan alçak oyunlardan bağımsız düşünülemeyecektir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'deki polis merkezine yönelik saldırıa ilişkin, "Sabah saatlerinde 16 yaşında olduğu belirlenen bir katilin uzun namlulu silahla bir polis karakolunu yaylım ateşine tutması Türkiye'miz üzerinde oynanan alçak oyunlardan bağımsız düşünülemeyecektir" dedi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)

MHP lideri Bahçeli NSosyal hesabından yaptığı açıklamada, "İzmir Balçova'da bir polis karakoluna düzenlenen, aynı zamanda huzur ve güven ortamına suikast niteliğinde olan hain ve hunhar saldırı milletimizi ve hepimizi derinden üzmüştür. Söz konusu kanlı ve kalleş saldırıda 1'inci Sınıf Emniyet Müdürümüz Polis Başmüfettişi Muhsin Aydemir ile Polis Memurumuz Hasan Akın şehit düşmüş, birisi ağır olmak üzere iki polisimiz de yaralanmıştır. Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmetler; kederli ailelerine, emniyet teşkilatımıza, Türk milletine sabır ve baş sağlığı diliyorum. Halen tedavisi süren polislerimize şifalar temenni ediyorum" dedi.

Bahçeli, ayrıca, "İnanıyorum ki saldırganın bağ ve bağlantıları ortaya çıkarılacak, bu menfur ve menhus olayın esrar perdesi kuşkusuz aralanacaktır. Yeşeren ümitlerimizi, yerleşen barış ve kardeşlik iklimini zehirleme emelinde olanlar, bu suretle pusuda bekleyip sokakların kaynamasını ve karışmasını hedefleyenler elbette muvaffak olamayacaklardır. Sabah saatlerinde 16 yaşında olduğu belirlenen bir katilin uzun namlulu silahla bir polis karakolunu yaylım ateşine tutması Türkiye'miz üzerinde oynanan alçak oyunlardan bağımsız düşünülemeyecektir. İç barış ve huzur havasını bozmak için tetikte bekleyen mihrakları iştahlandıran, kışkırtan, heveslendiren, bununla mündemiç eyleme geçişi hızlandıran iç ve dış ihanet cephesini dağıtmak kaçınılmaz bir milli görevdir. Bu görev kutsaldır ve Türkiye Cumhuriyeti devleti hamd olsun muktedirdir" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu AK Parti’ye katıldı
  2. Bakan Ersoy: Alevi-Bektaşi kültürü, Anadolu’nun en köklü miraslarından biridir
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi küllerinden yeniden inşa ettik, istikbalini de inşa edeceğiz
  4. Devlet Bahçeli'den AK Parti'nin 25'inci yılına özel çelenk
  5. CHP'li Yazgan: Bir tane suçum varsa, milletvekilliğinden de istifa edip siyaseti bırakacağım
  6. Dervişoğlu: İlk kez eksilmiyoruz
  7. Bakan Gürlek: 2026 yılında ülkemize iade edilen şahıs sayısı 245'e ulaştı
  8. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Süleyman Bölünmez Eğitim Vakfı Camii'nde kıldı
  9. Bakan Güler, bordo berelilerin mezuniyet törenine katıldı
  10. Mansur Yavaş: Bizim önceliğimiz Ankara

© Copyright 2026

DHA