Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Akar: Gençlere yatırım bizim en önemli görevimiz

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Biz gençlerimizi seviyoruz ve onlara güveniyoruz. Bizler geldik, gidiyoruz. Bundan sonra, ister aile hayatında isterse dışarıda görev alacak kişiler gençler. Gençlere yatırım bizim en önemli görevimiz. Sizler ne kadar iyi yetiştirirseniz, bizim geleceğimiz daha güvenli olur" dedi.

ABONE OL
Furkan KAVUKLU-Sümeyye MURAT/KAYSERİ, (DHA)-

AK Parti'den Kayseri milletvekili adayı gösterilen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı karar ile fen lisesine dönüştürülen Kayseri Lisesi'ne, 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Ardından okulun konferans salonunda gençlere seslenen Bakan Akar, "Kayseri Lisesi, fen lisesi olmayı fazlasıyla hak ediyordu. Bunda kimsenin şüphesi yok. Bu okul 1890'lardan beri faaliyet gösteren köklü bir eğitim kurumu. Şunu herkesin bilmesi lazım, ülkeler kurumları ile birlikte yaşıyor. Kurumları bizim muhafaza etmemiz lazım. Onları titizlikle koruyup kollamamız gerekiyor" diye konuştu.

Gençlere tavsiyelerde bulunan Akar, "Fen lisesi olma yolunda, akranlarımızdan bir adım ileri gitmek için fen konusuna ağırlık vermemiz gerekiyor. Burada öğretmenler görevini yaparken, en büyük sorumluluklar siz gençlere ait. Biz gençlerimizi seviyoruz ve onlara güveniyoruz. Bizler geldik, gidiyoruz. Bundan sonra ister aile hayatında isterse dışarıda görev alacak kişiler artık gençler. Gençlere yatırım bizim en önemli görevimiz. Sizler ne kadar iyi yetiştirirseniz, bizim geleceğimiz daha güvenli olur. 85 milyonun ve tarihimizin sizden beklentisi bu. Şunu unutmayın, en büyük takdir güvenilmek, en büyük başarı bu güvene layık olmaktır" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. İletişim Başkanı Duran, STRATCOM Zirvesi'nin ikinci gününde görüşmeler gerçekleştirdi
  2. KKTC Başbakan Yardımcısı Ataoğlu: Köprülerin oluşturulması birlik ve beraberliğimiz içindir
  3. Adapazarı Belediye Başkanı Işıksu, AK Parti’den istifa etti
  4. Anahtar Parti'nin Arnavutköy 1'inci Olağan Kongresi yapıldı
  5. İletişim Başkanı Duran: Bizim baktığımız yerde savaş ve çatışma istemiyoruz
  6. ABB'den 'soruşturma izni' açıklaması
  7. Bakan Fidan, Pakistan'a gidiyor
  8. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Denis Beçiroviç'le görüştü
  9. Bakan Güler, İran Savunma Bakan Vekili ile görüştü
  10. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ateş çemberinin içinde Türkiye bir istikrar merkezi

© Copyright 2026

DHA