Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Ersoy, Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı'nın ilk toplantısına başkanlık etti

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığımızın Danışma Kurulu ilk toplantısına başkanlık ederek kıymetli kurul üyelerimizle bir araya geldik" dedi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Bakan Ersoy, sanal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığımızın Danışma Kurulu ilk toplantısına başkanlık ederek kıymetli kurul üyelerimizle bir araya geldik. Bu toprakların köklü manevi ve kültürel mirasının ayrılmaz bir parçası olan Alevi-Bektaşi inancına ve geleneğine hizmet ederken, bu mirasın taşıyıcılarının tecrübesini ve rehberliğini önemsiyoruz.

Gayemiz, istişaremizin hizmete dönüşmesi; vatandaşlarımızın taleplerinin, cemevlerimizin ihtiyaçlarının çalışmalarımıza doğrudan yansımasıdır. Her bir vatandaşımızın kendisini dinlenmiş, anlaşılmış ve değerli hissettiği bir anlayışla çalışmayı sürdüreceğiz. Danışma Kurulu üyelerimize görevlerinin hayırlı olmasını diliyor, sunacakları kıymetli katkılar için teşekkür ediyorum. Hünkar Hacı Bektaş Veli’nin, 'Bir olalım, iri olalım, diri olalım' çağrısının rehberliğinde, muhabbetimizi büyütmek ve kardeşliğimizi güçlendirmek için hep birlikte çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Dışişleri Bakanlığı: Avrupa Komisyonu’nun hazırladığı rapor, hakkaniyetten uzak tutumu ortaya koymaktadır
  2. Filistin'in Ankara Büyükelçisi Jaish: Filistin meselesinin diplomasiyle çözüleceğine inanmıyorum
  3. TBMM Başkanı Kurtulmuş, 'Barış Anneleri'ni kabul etti
  4. DEM Parti'li Hatimoğulları, Selahattin Demirtaş’ı ziyaret etti
  5. AK Parti'li Ayan: Türkiye, iklim diplomasisinde dünyanın merkezi olacak
  6. Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, CHP’den istifa etti
  7. Bakan Yardımcısı Yiğitbaşı: Dijital dünya hepimizi çepeçevre saran bir alana dönüştü
  8. Bakan Bolat: Hal Yasası ile ilgili kanun taslağı Meclis'teki grubumuza sunuldu
  9. Bakan Uraloğlu: 'Umut Treni' 5 Kasım'da yola çıkıyor
  10. CHP'li Tekin'den sanayi esnafına ziyaret

© Copyright 2026

DHA