Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Fidan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Radev tarafından kabul edildi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev tarafından kabul edildi.

ABONE OL
Taha AYHAN/ ANKARA, (DHA)-

Dışişleri Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yapılan paylaşımda, "Bakanımız Hakan Fidan, Sofya'da Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev tarafından kabul edildi" denildi.

BULGARİSTAN ULUSAL MECLİSİ'NDE

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan'daki temaslarını sürdürüyor. Dışişleri Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bakanımız Hakan Fidan, Bulgaristan Ulusal Meclisi'nde Meclis Başkanı Rosen Jelyazkov, Dış Politika Komisyonu Başkanı Boyko Borisov, Türkiye-Bulgaristan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Delyan Peevski ve Grup üyeleri, Değişime Devam Partisi Eş Başkanı Kiril Petkov ile görüştü" denildi.

ROMANYA'YA GEÇTİ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan'daki temaslarını tamamlamasının ardından Romanya'nın başkenti Bükreş'e geçti. Dışişleri Bakanı Fidan, yarın Romanya Dışişleri Bakanı Luminita Odobescu ile görüşecek. Bakan Fidan, Romanya'da Senato Başkanı Nicolae Ciucă ve Başbakan Marcel Ciolacu ile de bir araya gelecek. Fidan'ın yarınki görüşmelerinde, Romanya ile ikili ilişkilerin yanı sıra güncel, bölgesel ve küresel gelişmeler de ele alınacak.

Bakan Fidan, Romanya öncesinde, resmi ziyaret kapsamında Arnavutluk ve Bulgaristan'da temaslarda bulunmuştu.

Diğer Haberler

  1. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Portekiz Cumhuriyet Meclisi Başkanı Branco ile görüştü
  2. AK Parti'li Çelik: Kanlı Yanvar şehitlerini rahmet ve saygıyla anıyoruz
  3. Bakan Fidan: 18 Ocak mutabakatının hayata geçirilmesi önemli
  4. Türkiye-Özbekistan 4+4 Mekanizması Toplantısı başladı
  5. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültürel mirasın yaşatılması hayati bir meseledir
  6. Kore Dışişleri Bakanı Cho Hyun, Türkiye'ye geliyor
  7. Bakan Göktaş: Roman vatandaşlarımızın hayatını iyileştiren hizmetlerimizi büyüteceğiz
  8. Bakan Uraloğlu: Kıyı Emniyeti ekipleri, 2025'te 199 can kurtarma operasyonunda 631 kişiyi kurtardı
  9. Bakan Fidan, Özbek mevkidaşı Saidov ile görüştü
  10. Cevdet Yılmaz: Yerel yönetimler ile merkezi idare arasında veri bütünlüğü tesis edilecek

© Copyright 2026

DHA