Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Fidan Tahran’da

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 'Güney Kafkasya’da Kalıcı Barış ve İstikrarın Tesisine Yönelik Bölgesel İşbirliği Platformu' toplantısına katılmak için İran’ın başkenti Tahran’a gitti.

ABONE OL
Şaduman TÜRKAY/ANKARA, (DHA)

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre; Bakan Fidan, Güney Kafkasya’da Kalıcı Barış ve İstikrarın Tesisine Yönelik Bölgesel İşbirliği Platformu toplantısına katılmak için Tahran’a gitti. Dışişleri bakanları düzeyinde tertiplenen toplantıya Türkiye’nin ve ev sahibi İran’ın yanı sıra Azerbaycan, Ermenistan ve Rusya Federasyonu’nun katıldığı belirtildi. 

Güney Kafkasya’da kalıcı barış ve istikrarın tesisine yönelik olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in girişimiyle başlatılan 3+3 formatındaki bölgesel iş birliği platformunun ilk toplantısı, daha önce dışişleri bakan yardımcıları düzeyinde 10 Aralık 2021’de Moskova’da düzenlemişti.

Diğer Haberler

  1. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mustafa Destici’ye tebrik mesajı
  2. Bakan Çiftçi, KKTC’ye ziyarette bulunacak
  3. Bakan Bayraktar, Venezuela Geçici Devlet Başkanı Rodriguez ile görüştü
  4. İçişleri Bakanı Çiftçi, Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile görüştü
  5. Kılıçdaroğlu: 11 Haziranda ilk Parti Meclisi toplantısıyla kurultay sürecimizi başlatıyoruz
  6. Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, ABD Afrika Komutanlığı Komutanı ile görüştü
  7. Bakan Çiftçi: Türkiye, NATO Zirvesi'ne en üst düzeyde ev sahipliği yapacaktır
  8. Milli Güvenlik Konferanslarının açılışı yarın yapılacak
  9. CHP Sözcüsü Sarı: Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, yarın grup toplantısını gerçekleştirecek
  10. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Geçici Devlet Başkanı Rodriguez ile görüştü

© Copyright 2026

DHA