Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Göktaş, Darülaceze'de açılış törenine katıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Darülaceze'de yenileme çalışmaları tamamlanan 'Okmeydanı Daire Yenileme Projesi'nin açılış törenine katıldı.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)-

Darülaceze'de yenileme çalışmaları tamamlanan 'Okmeydanı Daire Yenileme Projesi'nin açılış töreni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Göktaş törenin ardından Darülaceze'de kalan kişilere ziyarette bulundu.

'MİLLETİMİZİN EN GÜVENLİ LİMANI DARÜLACEZE'

Açılışın ardından sanal medya hesabından açıklamalarda bulunan Bakan Göktaş, "Darülaceze Tarihi Okmeydanı Yerleşkemizin, hayırseverimizin kıymetli katkılarıyla daha modern ve konforlu hale getirdiğimiz bölümlerinin açılışını gerçekleştirdik. Milletimizin en güvenli limanı Darülaceze, 131 yıldır merhametin, iyiliğin ve umudun adresi olmaya devam ediyor. Devletimizin şefkat eli ihtiyaç sahibi her bir vatandaşımızın yanında olmayı sürdürecek. Gönüllülerimize, hayırseverlerimize ve iyilik yolunda bizimle birlikte yürüyen herkese yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Diğer Haberler

  1. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan vefat eden AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Çiftçi için taziye mesajı
  2. Bakan Gürlek, Yunan mevkidaşı Floridis ile görüştü
  3. Bakan Şimşek, yeğeninin taziyesine katıldı
  4. Cevdet Yılmaz: 'Türkiye Yüzyılı'nı adaletin yüzyılı yapmak için her türlü adımı atacağız
  5. Bakan Uraloğlu: Trabzon’un ilk raylı sistem projesiyle yeni bir çağın kapısını aralıyoruz
  6. Dışişleri Bakanlığı'ndan, Artemis Anlaşmaları'na ilişkin açıklama
  7. Bakan Göktaş: Malazgirt'ten miras kalan bu birlik ruhu sürece kuvvet katacak
  8. ABB'den, Melih Gökçek hakkında suç duyurusu
  9. Bakan Bolat: Bu sene tarım ve gıda sektörü için muhteşem bir yıl
  10. Yeni Partili Emre: Her şeyini ithal eden bir Türkiye gerçeğiyle karşı karşıyayız

© Copyright 2026

DHA