Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Göktaş, Darülaceze'de açılış törenine katıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Darülaceze'de yenileme çalışmaları tamamlanan 'Okmeydanı Daire Yenileme Projesi'nin açılış törenine katıldı.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)-

Darülaceze'de yenileme çalışmaları tamamlanan 'Okmeydanı Daire Yenileme Projesi'nin açılış töreni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Göktaş törenin ardından Darülaceze'de kalan kişilere ziyarette bulundu.

'MİLLETİMİZİN EN GÜVENLİ LİMANI DARÜLACEZE'

Açılışın ardından sanal medya hesabından açıklamalarda bulunan Bakan Göktaş, "Darülaceze Tarihi Okmeydanı Yerleşkemizin, hayırseverimizin kıymetli katkılarıyla daha modern ve konforlu hale getirdiğimiz bölümlerinin açılışını gerçekleştirdik. Milletimizin en güvenli limanı Darülaceze, 131 yıldır merhametin, iyiliğin ve umudun adresi olmaya devam ediyor. Devletimizin şefkat eli ihtiyaç sahibi her bir vatandaşımızın yanında olmayı sürdürecek. Gönüllülerimize, hayırseverlerimize ve iyilik yolunda bizimle birlikte yürüyen herkese yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Diğer Haberler

  1. Bakan Kurum: Bugüne kadar 7 milyona yakın vatandaşımızı sosyal konutlarla kavuşturduk
  2. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Temmuz ile ilgili makalesi 44 ülkede yayımlandı
  3. Cevdet Yılmaz: Bağımlılıkla mücadeleyi bütüncül bir anlayışla yürütüyoruz
  4. AK Partili Yazıcı: Yeni anayasayı referanduma sunmak suretiyle gerçekleştireceğiz
  5. Bakan Gürlek duyurdu; 6 cinayet dosyası aydınlatıldı
  6. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkarili kadınlara seslendi
  7. İçişleri Bakanlığı ile Sıfır Atık Vakfı arasında 'Sıfır Atık İş Birliği Protokolü' imzalandı
  8. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret etti
  9. Bakan Bak: 'Terörsüz Türkiye' projesinde sporun birleştirici gücünü kullanacağız
  10. Bakan Bayraktar: Hedefimiz Türkiye'yi enerjide bağımsızlığa kavuşturmak

© Copyright 2026

DHA