Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Göktaş, depremzede Sınırgeç ailesinin iftar sofrasına konuk oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, eşi Rahmi Göktaş ve çocuklarıyla, 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'ın Antakya ilçesindeki evleri ağır hasar aldığı için Ankara'ya getirilen Döne-Ahmet Sınırgeç ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Bakan Göktaş, Antakya'da yaşarken depremde evleri ağır hasar gördüğü için Ankara'ya getirilen 6 çocuk sahibi Sınırgeç ailesinin Altındağ ilçesindeki evini ziyaret etti. Aileyle birlikte iftar yapan Bakan Göktaş, ardından aile fertleriyle tek tek sohbet etti. Bakan Göktaş, Sınırgeç ailesinin depremde enkaz altında kalan ve bu nedenle ortopedik engelli olan kızları Büşra ve serebral palsi hastası oğulları Halit ile yakından ilgilendi.

Bakan Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu akşam iftarda, Sınırgeç ailesinin Altındağ’daki evlerine misafir olduk. Aile, hayatın getirdiği tüm zorluklara rağmen birbirine kenetlenen, özveriyle ayakta duran en güçlü yapıdır. Döne Hanım ve Ahmet Bey de Hatay’daki depremden etkilenen ailelerini dimdik ayakta tutarak, çocuklarıyla birlikte hayatlarını yeniden inşa etmişler. Bu iftar, paylaşmanın ve birlik olmanın kıymetini bizlere bir kez daha hatırlattı. Rabbim hanelerine huzur ve bolluk nasip eylesin" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. İstanbul Valisi Gül'den "sokakta kalan kişileri 112'ye bildirin" çağrısı
  2. Cumhurbaşkanlığı atamaları Resmi Gazete’de
  3. BBP Genel Başkanı Destici: Suçta caydırıcılığı yok ediyorsa bu düzenlemelerin faydası değil zararı vardır
  4. CHP Genel Başkanı Özel: İmam Ali bin Ebu Talib Camii’ne yönelik bombalı saldırıyı lanetliyoruz
  5. Dışişleri Bakanlığı: Yemen Cumhuriyeti’nde son dönemde vuku bulan gelişmeler endişe vericidir
  6. İletişim Başkanı Duran: İsrail’in açıklaması uluslararası hukukun açık ihlali niteliğindedir
  7. Bakan Fidan, Mısırlı, Suudi ve Ürdünlü mevkidaşlarıyla görüştü
  8. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli: İsrail’in bu adımı, Somali’nin iç işlerine açık bir müdahale niteliği taşımaktadır
  9. Bakan Tunç: “Trafikte yol kesmenin ceza kanunumuzda müstakil bir suç haline getirilmesi sağlanmış oldu”
  10. AK Parti'li Acar: Teşkilat mensuplarımızın medyada daha aktif olmalarına ilişkin beklentileri karşılamak tabii olandır

© Copyright 2025

DHA