Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Göktaş, Filistinli çocuklara beste yapan sanatçı Ayşe Atam'ı kabul etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 15 yıl devlet koruması altında büyüyen ve Filistinli çocuklar için bestelediği 'Yaşamak' şarkısını ilk kez seslendirmeye hazırlanan ses ve viyola sanatçısı Ayşe Atam'ı (30) kabul etti.

ABONE OL
Gizem ÇORLU/ANKARA, (DHA)

Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Dünyası Müzik Topluluğu ses ve viyola sanatçısı Ayşe Atam, aynı kuruluşlarda gönüllü öğretmenlik yaparak kendisi gibi devlet korumasında yetişen çocuklara umut olurken, Filistinli çocuklar için de beste yaptı. 'Yaşamak' adlı eserini, 5 Kasım'daki konserinde ilk kez seslendirecek olan Atam, 15 yıl devlet korumasında kaldığı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı ziyaret etti. Bakan Göktaş tarafından kabul edilen Atam, Filistinli çocukların yaşadığı zulmü dünyaya anlatma amacıyla bestelediği şarkı için destek istedi.

'HER DAİM YANINDAYIZ'

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Kuruluşlarımızda yetişen Türk Dünyası Müzik Topluluğu ses ve viyola sanatçısı sevgili Ayşe Atam, kendisi gibi devlet korumasında yetişen çocuklarımıza umut ve rol model oluyor. Bugün Bakanlığımıza gerçekleştirdiği ziyarette Filistinli çocuklarımızın yaşadığı zulmü anlatmak için de bir beste yaptığını ifade etti. Sevgili Ayşe'ye hassasiyeti için teşekkür ediyor güzel kalbiyle gurur duyuyoruz. Büyük ailesi olarak her daim yanındayız" denildi.

Diğer Haberler

  1. Genel Kurul’da ekonomiye ilişkin düzenlemeleri içeren teklifin birinci bölümü üzerindeki görüşmeler tamamlandı
  2. Bakan Fidan: Türkiye'nin dış politikası devlet aklıyla ve stratejik öngörüyle şekillenmektedir
  3. İçişleri Bakanı Çiftçi, Gürbulak Sınır Kapısı’nda incelemede bulundu
  4. Bakan Fidan, İranlı ve Pakistanlı mevkidaşları ile telefonda görüştü
  5. Gaziantep BBB Şahin: Çocuğun, gencin veya ailenin ihtiyaçlarına göre mekânsal planlamaları yaptık
  6. Bakanlar Gürlek ve Işıkhan bir araya geldi
  7. Bakan Bolat, Somalili mevkidaşı Hassan ile bir araya geldi
  8. Ömer Çelik: Özgür Özel’in söylediklerinin bir hükmü yoktur
  9. Bakan Çiftçi, AB İçişleri ve Göç Komiseri Brunner ile görüştü
  10. Bakan Fidan, Çinli mevkidaşıyla görüştü

© Copyright 2026

DHA