Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Göktaş, su birikintisine düşerek ölen Edanur'un ailesini ziyaret etti

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İstanbul Küçükçekmece'de su birikintisine düşerek hayatını kaybeden Edanur Gezer'in (5) ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

ABONE OL
Caner ÜNVER/ANKARA, (DHA)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, Küçükçekmece ilçesi Fatih Mahallesi'ndeki Menekşe Sahil Parkı'nda yapılan kazı çalışmasında oluşan su birikintisine 26 Nisan'da düşen Edanur Gezer, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Edanur'un cenazesi dün toprağa verilirken, olayla ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce de idari soruşturma başlatıldı.

'İHMALİ BULUNANLAR, ORTAYA ÇIKARILMALI'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bugün Edanur Gezer'in ailesinin yaşadığı Esenyurt'taki Mehterçeşme Mahallesi'ne geldi. Burada kurulan taziye çadırını ziyaret eden Göktaş, anne Nurcan Gezer ile yakınlarına sarılarak başsağlığı dileklerini iletti. Acı bir olay sonucu Edanur'u kaybettiklerini ifade eden Göktaş, Edanur'a Allah'tan rahmet, acılı aileye bir kez daha başsağlığı ve sabır diledi. Olayla ilgili adli sürecin başlatıldığını aktaran Göktaş, "Bu elim olay karşısında ihmali bulunanlar, en kısa sürede ortaya çıkarılmalı ve haklarında gereken yapılmalıdır" dedi.

Anne Gezer ve yakınlarının taleplerini de dinleyen, sürecin takipçisi olacaklarını vurgulayan Göktaş, taziye ziyaretinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerine ailenin psikososyal destek ile gerekli sosyal desteklerden yararlandırılması konularında talimat verdi.

Diğer Haberler

  1. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
  2. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polonya Cumhurbaşkanı Nawrocki'yi resmi törenle karşıladı
  3. CHP Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, partisinden istifa etti
  4. Özgür Özel: Ya bir yol bulacağız ya bir yol açacağız
  5. CHP'li Sarı: Olağan kongre süreci eylülde başlayacak
  6. Cevdet Yılmaz, Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçis Memmedov'u kabul etti
  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süryani Ortodoks Kilisesi Patriği'ni kabul etti
  8. DEM Parti'li Hatimoğulları: Çerçeve yasanın acilen çıkması lazım
  9. Bakan Fidan, MGK Genel Sekreterliği'ni ziyaret etti
  10. AK Parti'li Şen: 2024'ün Aralık ayından beri birinci partiyiz

© Copyright 2026

DHA