Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Güler: Azim ve kararlılıkla terörle mücadelemiz devam edecektir

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İçişleri Bakanlığı'nın önünde gerçekleşen terör saldırısına ilişkin, "Öncelikle Suriye ve Irak'ta PKK/KCK, PYD/YPG'nin tüm tesis ve faaliyetlerinin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da meşru hedefimiz olacağının herkes tarafından bilinmesini istiyoruz. Eli kanlı teröristler, bu coğrafyadan yok olup gidinceye kadar, artan bir şiddetle, azim ve kararlılıkla terörle mücadelemiz devam edecektir" dedi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Bakan Güler, İçişleri Bakanlığı'nın önünde gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'nda açıklamalarda bulundu. Terörle mücadelenin artan bir şiddetle devam edeceğini vurgulayan Güler, şunları söyledi:

"Malumunuz olduğu üzere, pazar günü İçişleri Bakanlığı'mızın önünde bir terör saldırısı oldu. Kahraman polislerimiz bu girişime anında karşılık vererek 2 teröristi de etkisiz hale getirdi. Bu vesileyle, yaralanan kahraman polislerimize acil şifalar diliyor, tüm İçişleri Bakanlığı camiamıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Ayrıca hain teröristlerce Kayseri'de şehit edilen Mikail Bozlağan kardeşimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır, asil milletimize başsağlığı diliyorum. Türk Silahlı Kuvvetleri olarak bizim terör karşısındaki tutumumuz, ilk günden beri değişmeden aynı esaslarla devam ediyor. İlgili birimlerimizin yaptığı çalışmalar sonucunda 2 teröristin PKK/KCK, PYD/YPG üyesi oldukları ve Suriye'den gelerek bu eylemi yaptıkları tespit edildi. Öncelikle Suriye ve Irak'ta PKK/KCK, PYD/YPG'nin tüm tesis ve faaliyetlerinin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da meşru hedefimiz olacağının herkes tarafından bilinmesini istiyoruz. Eli kanlı teröristler, bu coğrafyadan yok olup gidinceye kadar, artan bir şiddetle, azim ve kararlılıkla terörle mücadelemiz devam edecektir."

Diğer Haberler

  1. Bakan Kurum, koruma altındaki anıt ağacın hikayesini paylaştı
  2. Otomobilin çarptığı Jandarma Astsubay Üstçavuş Ergün şehit oldu
  3. Özgür Özel: Derhal kurultay yapın, partiyi seçilmiş bir genel başkana kavuşturun
  4. Bakan Uraloğlu: 42 ili birbirine bağlayacak proje, devlet yolundaki trafik yükünü azaltacak
  5. Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'de
  6. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Finlandiya ve İsveç'i ziyaret edecek
  7. Bakan Kurum, depremzede ailenin bayram sevincini paylaştı
  8. Bakan Çiftçi: Bayramda yolları yalnızca denetlemiyor, aynı zamanda koruyoruz
  9. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a özel hazırlanan miğfer hediye edildi
  10. CHP‘den, Özgür Özel'in düzenleyeceği mitinge yönelik iddialarla ilgili açıklama

© Copyright 2026

DHA