Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Güler: Yunanistan ile görüşmeler gayet olumlu geçti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türkiye ile Yunanistan arasında gerçekleştirilen Güven Arttırıcı Önlemler Toplantısı'na ilişkin, "Görüşmeler gayet olumlu geçti. İnşallah böyle de devam edeceğiz" dedi.

ABONE OL
Kaan ULU/ANKARA, (DHA)-

 

Bakan Güler, TBMM'de AK Parti'nin grup toplantısı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Güler, F-16 savaş uçakları konusunda ABD ile yapılan görüşmelere ilişkin, "Mevcut durum devam ediyor. Gelişme olursa bilgi vereceğiz" dedi.

Bakan Güler, Türk ve Yunan heyetler arasında Milli Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen Güven Arttırıcı Önlemler Toplantısı'na ilişkin de "Görüşmeler gayet olumlu geçti. İnşallah böyle de devam edeceğiz. Biz de bunun karşılığında Yunanistan'a gideceğiz. Tarih henüz belli değil. Cumhurbaşkanımızın ziyaretinden sonra 2'nci Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı olacak ve bu toplantı orada olacak. Onu artık onlarla beraber görüşüp anlaşacağız. Tarihi karşı taraf belirleyeceği için onu bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı. (DHA)

 

Diğer Haberler

  1. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhuriyetimizin kuruluşu ve yükselişinde de kadınlar hep ön planda yer aldılar
  2. Emine Erdoğan: Gelecek nesillere adil bir dünya bırakmak boynumuzun borcu
  3. Özgür Özel, TİP Genel Başkanı Baş ile görüştü
  4. Dışişleri: Kongo Demokratik Cumhuriyeti ile Ruanda arasındaki anlaşmayı memnuniyetle karşılıyoruz
  5. Bakan Fidan, Katar'ı ziyaret edecek
  6. Bakan Yardımcısı Gürcan: e-ticaret platformlarında kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yapılacak
  7. Bakan Bolat: Türkiye hizmetler sektöründe büyük atak yapan ülkelerin başında gelmektedir
  8. Bakan Ersoy: Mana ve Nakış Sergisi dünyada bir ilk
  9. İnfaz düzenlemelerini içeren '11'nci Yargı Paketi' komisyonda kabul edildi
  10. Bakan Tunç: 11'inci Yargı Paketi'nde önemli düzenlemeler olacak

© Copyright 2025

DHA