Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Işıkhan, işçilerle buluştu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' kapsamında çalışan işçilerle bir araya geldi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre; Bakan Işıkhan, Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile bir araya gelerek, işçilerle sohbet etti. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bakan Işıkhan, 1 Mayıs'ı bir protokol günü olarak değil, işçiler ve emekçiler ile kutladıklarını belirtti. 1 Mayıs'ın 2009 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi tatil ilan edildiğini hatırlatan Bakan Işıkhan, 1 Mayıs'ın bayram havasında kutlandığını kaydetti.

TEMİZLİK İŞÇİLERİNE YARDIM ETTİ

Bakan Işıkhan, buradaki ziyaretinin ardından Altındağ ilçesinde bulunan pazar yerini ziyaret etti ve burada temizlik işçileri ile buluştu. Işıkhan, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile birlikte pazar yerine temizleyen işçilere yardım etti. Pursaklar ilçesinde de ziyaretlerde bulunan Bakan Işıkhan, bir benzin istasyonunu, nöbetçi eczaneyi ve taksi durağını ziyaret ederek, günün ilk saatinde mesaisi başında olan çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.



Diğer Haberler

  1. İletişim Başkanı Duran, STRATCOM Zirvesi'nin ikinci gününde görüşmeler gerçekleştirdi
  2. KKTC Başbakan Yardımcısı Ataoğlu: Köprülerin oluşturulması birlik ve beraberliğimiz içindir
  3. Adapazarı Belediye Başkanı Işıksu, AK Parti’den istifa etti
  4. Anahtar Parti'nin Arnavutköy 1'inci Olağan Kongresi yapıldı
  5. İletişim Başkanı Duran: Bizim baktığımız yerde savaş ve çatışma istemiyoruz
  6. ABB'den 'soruşturma izni' açıklaması
  7. Bakan Fidan, Pakistan'a gidiyor
  8. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Denis Beçiroviç'le görüştü
  9. Bakan Güler, İran Savunma Bakan Vekili ile görüştü
  10. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ateş çemberinin içinde Türkiye bir istikrar merkezi

© Copyright 2026

DHA