Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Tekin, Azerbaycan Başbakanı Esedov ile görüştü

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Azerbaycan'daki programı kapsamında Başbakan Ali Esedov ile bir araya geldi. Görüşmede, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki stratejik ortaklık ve müttefiklik ilişkilerinin her alanda başarılı şekilde gelişmesi için görüş alışverişinde bulunuldu.

ABONE OL
Taha AYHAN/ ANKARA, (DHA)-

Bakan Tekin, Azerbaycan'daki temasları kapsamında Bakü Bilim Merkezini ziyaret ettikten sonra Bakü Türk Anadolu Lisesine geçerek öğretmenlerle bir araya geldi.

Tekin, ziyarete ilişkin, "Uzun yıllardır çocuklarımıza hizmet eden, iki kardeş ülke olan Türkiye ve Azerbaycan arasında köprüler kuran okulumuzda, öğrencilerimizle sohbet ettik, Türkiye'mizden selamlar getirdik, meslektaşlarımla hasbihâl ederek öğretmenler odası toplantımızı gerçekleştirdik. Bizleri bu güzide eğitim kurumumuzda ağırlayan öğrencilerimize ve meslektaşlarıma şükranlarımı sunuyorum" dedi.

BAKÜ MAARİF OKULUNA ZİYARET

Daha sonra Türkiye Maarif Vakfına bağlı olarak faaliyette bulunan Bakü Maarif Okulunu ziyaret eden Tekin, "Türkiye Maarif Vakfı Okullarımız dünyanın farklı ülkelerinde olduğu gibi kardeş ülkemiz Azerbaycan'da da bayrağımızı gururla dalgalandırıyor ve başarılı çalışmalar gerçekleştiriyor. İyi insan yetiştirmek amacıyla ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil eden Türkiye Maarif Vakfı nezdinde tüm emeği geçenlere ve bizleri okullarında misafir eden Azerbaycan Bakü Maarif Okulu çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.



Diğer Haberler

  1. Saray Belediye Başkanı Acar hakkında soruşturma izni verildi
  2. TBMM Genel Kurulu'nda, emniyet teşkilatına ilişkin düzenlemeleri de içeren kanun teklifi kabul edildi
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Moritanya Cumhurbaşkanı Ghazouani ile telefonda görüştü
  4. TBMM Okul Olaylarını Araştırma Komisyonu toplandı
  5. Bakan Göktaş: ALLY for Future Programı’nı sürdürmeye devam edeceğiz
  6. TBMM Genel Kurulu'nda, Sayıştay Başkanlığına Metin Yener yeniden seçildi
  7. Bakanlar Çiftçi ve Memişoğlu bir araya geldi
  8. 12'nci Yargı Paketi, TBMM Adalet Komisyonu'nda
  9. Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, CHP’den istifa etti
  10. CHP'li Emir: Kılıçdaroğlu'nun 45 gün içinde kurultayı toplaması gerekir

© Copyright 2026

DHA