Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Tunç: Bayrağımıza saldırı ile ilgili soruşturma başlatıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Nusaybin-Kamışlı sınır hattında terör örgütü yandaşlarınca Türk bayrağına yönelik saldırı ile ilgili Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını açıkladı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sanal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Mardin Nusaybin–Kamışlı sınır hattında terör örgütü yandaşlarınca bayrağımıza yönelik gerçekleştirilen alçak girişimi lanetliyorum. Bu menfur olayla ilgili olarak Mardin Cumhuriyet Başsavcılığımızca adli soruşturma başlatılmıştır" dedi.

'35 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI'

Tunç, Suriye’nin Halep kentinde hükümet güçleri ile SDG/YPG terör örgütü arasındaki çatışmalar bahane edilerek Türkiye'de gerçekleştirilen eylemlerle ilgili de soruşturmaların devam ettiğini bildirerek, "Bu kapsamda 356 şüpheli hakkında soruşturma yapılmış, 35 şüpheli tutuklanmış, 45 şüpheli hakkında adli kontrol tedbirleri uygulanmış, 77 kişinin gözaltı işlemleri ise devam etmektedir. Devletimizin egemenliğine ve toplumsal huzurumuza yönelen hiçbir saldırı, hiçbir provokasyon cezasız kalmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Kırıkkale Belediye Başkanı Önal, Yeni Parti'ye geçti
  2. Bakan Gürlek: Hiçbir hain adaletten kaçamayacak
  3. CHP'li Gülsever: İstanbul Sözleşmesi'nden vazgeçmeyeceğiz
  4. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi davasında sanıklara ağır cezalar verildi
  5. İletişim Başkanı Duran: Türkiye Cumhuriyeti, hiçbir haine geçit vermeyecektir
  6. Bakan Çiftçi: FETÖ ile mücadelemizi ilk günkü azimle sürdüreceğiz
  7. AK Parti'li Çelik: Bu şebeke ile mücadelenin kesintisiz sürmesi milli bir görevdir
  8. Bakan Yumaklı: 260 yangından 258'ini kontrol altına aldık
  9. Bakan Yardımcısı Ayyıldız: Sokak çeteleriyle mücadelemizi hızlı ve kararlı şekilde yürüteceğiz
  10. Bakan Fidan, Suudi Arabistanlı mevkidaşı ile telefonda görüştü

© Copyright 2026

DHA