Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Uraloğlu: Isırlık Yolu, bölgenin turizm potansiyelini artıracak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize'de Isırlık Tabiat Parkı'na ulaşımı sağlayacak 2,3 kilometrelik Isırlık Yolu’nun yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacağını belirterek, "Isırlık Yolu, trafik güvenliğini artırmasının yanı sıra bölgenin turizm potansiyelini artıracak" dedi.

ABONE OL
RİZE, (DHA)-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Rize’de gerçekleştireceği toplu açılış töreni kapsamında, Isırlık Yolu da hizmete açılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Uraloğlu, Rize’nin şehir merkezine en yakın mesire alanı olan Isırlık Tabiat Parkı’na güvenli, konforlu ve hızlı ulaşımı sağlayacak yola ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Bakan Uraloğlu, Isırlık Yolu’nun bölgenin turizm potansiyelini artıracağını belirterek, “Proje kapsamında, 2,3 kilometre uzunluğunda bitümlü sıcak karışım kaplamalı tek yol inşa edildi. Yol sayesinde vatandaşlarımız artık şehir merkezinden doğanın kalbine çok daha kısa sürede ve güvenle ulaşabilecek. Isırlık Yolu, trafik güvenliğini artırmasının yanı sıra bölgenin turizm potansiyelini artıracak” dedi.

‘GÜVENLİ VE KONFORLU ULAŞIM SAĞLANACAK’

Bakan Uraloğlu, Isırlık Yolu üzerindeki trafik güvenliğinde iyileştirilme yapıldığını kaydederek, “Mevcut durumda düşük standartlı yollardan sağlanan ve bölgenin yağmurlu, sisli iklimi ile heyelana elverişli topoğrafyası nedeniyle trafik güvenliği açısından riskler barındıran ulaşımı, bu projeyle köklü bir şekilde iyileştirdik. Isırlık Yolu ile Tabiat Parkı’na kısa sürede, güvenli ve konforlu ulaşım sağlanacak” diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Bakan Bayraktar: Türkiye enerji kaynaklı cari açık meselesini kenara koyabilir
  2. Bakan Gürlek: Adaletin önünde zaman aşınır, hakikat aşınmaz
  3. MSB'den 'Terörsüz Türkiye' sürecine ilişkin açıklama: Çalışmalar başladı
  4. Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti heyetini kabul edecek
  5. Bakan Memişoğlu, Japonya Temsilciler Meclisi Üyesi Masaki Ogushi ile bir araya geldi
  6. Ekrem İmamoğlu CHP’den istifa etti
  7. Bakan Kacır: Daha büyük, daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye için çalışıyoruz
  8. AK Parti'li Kaya: Şehit yakınlarımızın, gazilerimizin hakları hiçbir siyasi sürecin pazarlık konusu olmayacak
  9. Bahçeli: Tarihi fırsatın istismar alanına dönüşmesine müsaade edilmemeli
  10. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile ortak basın toplantısı düzenledi

© Copyright 2026

DHA